Lennon, John / Connolly, Ray : John Lennon - Legendan elämä 1940-1980

Lennon, John: John Lennon - Legendan elämä 1940-1980

John Lennon - Legendan elämä 1940-1980

Lennon, John / Connolly, Ray

Kustantaja
Minerva
Julkaisuvuosi
2019
EAN
9789523128019
Sidottu kirja 31,99 € 17,99 €
Sis. ALV. 10 %

Intiimi ja kuvia kumartelematon elämäkerta yhdestä aikamme ikonisimmista muusikoista.

Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

Toimitus alkaen 4,99 €

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Intiimi ja kuvia kumartelematon elämäkerta yhdestä aikamme ikonisimmista muusikoista.
Connollyn kirjoittama elämäkertateos ei ole vain tarina Imagine-Lennonista, puhtoisesta rauhan prinssis-tä, koska se rooli oli vain pieni osa häntä. Eikä se kerro vain nuoresta vihaisesta kapinallisesta, joka jakoi teräviä ja rienaaviakin lausuntoja haastatteluissa. Lennonissa oli kaikki tuo, mutta myös paljon muuta. Niin paljon, että joskus hänen persoonallisuutensa eri puolet tuntuivat taistelevan keskenään.
Lennon oli hauska, usein erittäin hauska. Hänen auktoriteetteja kumartelematon asenteensa ja terävät, sarkastiset kommenttinsa tekivät hänestä uuden sukupolven idolin. Aivan toisenlaisen, kuin häntä edel-täneet, kiltit, nöyrät ja kiitolliset poptähdet.
Lennonin kanssa käymiinsä keskusteluihin pohjautuvassa kirjassaan Connolly piirtää moniulotteisen ja elävän kuvan yhdestä maailman kuuluisimmista ihmisestä, jonka lopulta varsin harva todella tunsi.

Jaa rakkaimpiesi kanssa