Kukko, Sakari / Saksala, Elina : Sakari Kukko. Kaiken maailman pelimanni

Kukko, Sakari: Sakari Kukko. Kaiken maailman pelimanni

Sakari Kukko. Kaiken maailman pelimanni

Kukko, Sakari / Saksala, Elina

Kustantaja
Like
Julkaisuvuosi
2017
EAN
9789520116637
Kirja (sidottu) 29,99 €

Maailmanmusiikin keksijän huima tarina. Multi-instrumentalistin tie Piirpaukkeen kansainvälisiltä kiertueilta vierailijaksi Kingston Wallin ja Amorphiksen levyille on ollut vaiheikas. Kukko on urallaan soittanut lukemattomissa kokoonpanoissa genrerajoja kumartamatta.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI 1
  • Kuopion varasto 1 ?
  • Oulu 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

“Koen huippuhetkiä miltei päivittäin, kun musiikki alkaa elää minussa ja nostaa taivaisiin”, sanoo maankuulu pelimanni Sakari Kukko. Laulusta ja viulusta se alkoi ja myöhemmin tulivat mukaan sähkökitara, huilu, saksofoni ja piano. Piirpauke, Humbalax, Jazzoom, Helle, SuperHelle, SatieCutie… Kukko on urallaan soittanut lukemattomissa kokoonpanoissa genrerajoja kumartamatta. Kukon elämä on ollut täynnä uskomattomia sattumia ja upeita kohtaamisia ihmisten kanssa kaikkialla maailmassa. Tämä kirja kertoo hänen elämäntarinansa, jossa musiikki näyttelee pääosaa, mutta mukana on myös paljon vahvoja pohdintoja ihmisyydestä, uskonnoista, päihteistä, luonnosta – koko siitä maailmasta, jossa elämme.

Jou-jou-joululahjoja

Melekonen kameleontti tämä herra Kukko, tuotekuvaus kertoo tarkemmin.

Ville - Oulu | 1 vuosi, 2 kuukautta sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa