Kilpeläinen, Tuure / Virtanen, Tommi E. : Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani - Karavaanin matkassa

Kilpeläinen, Tuure: Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani - Karavaanin matkassa

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani - Karavaanin matkassa

Kilpeläinen, Tuure / Virtanen, Tommi E.

Kustantaja
Johnny Kniga
Julkaisuvuosi
2018
EAN
9789510429860

TOUKO-HEINÄKUUN KIRJATARJOUS
Lisää kampanjan tuotteita.

Sidottu kirja 29,99 € 10,99 €

Karavaanin matkassa - Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaanin matkapäiväkirja seuraa kuvin ja tekstein Kaihon Karavaania 100-vuotiaassa Suomessa vuonna 2017.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Jyväskylä 1
  • Kuopio 1
  • Kuopion varasto 1 ?
  • Oulu 1
  • Turku 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani ovat tuoneet suomalaiseen iskelmään uuden vaihteen.

Kilpeläisen iskelmän perinteitä kunnioittavat tekstit ja sävellykset sekä Kaihon Karavaanin latinalaisamerikkalaista musiikkiaperinnettä lainaileva bändisoundi ovat voittaneet kansan puolelleen. Kilpeläisen johtama yhtye sopisi aivan yhtä hyvin Olavi Virran tribuuttikonserttiin kuin maailmanmusiikkifestivaaleille minne päin maailmaa hyvänsä.

Kaihon Karavaani onkin kuin tämän päivän Dallapè, joka vie musiikin ilosanomaa Suomen jokaiseen niemeen ja notkoon. Kymmenvuotiaan yhtyeen keikkakalenteri on hengästyttävä; viime syksyn klubikiertueen jälkeen koittivat kesän tanssilavat ja tänä syksynä orkesteri lähtee peräti 32 konserttisalin kiertueelle.

Karavaanin matkassa – Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaanin matkapäiväkirja seuraa kuvin ja tekstein Kaihon Karavaania 100 vuotiaassa Suomessa vuonna 2017.

Kaiken keskiössä ovat Kilpeläisen tekstit, jotka puhuttelevat kuulijaa herkkyydellään ja rikkaalla kielellään. Kilpeläinen ei perinteisten rakkauslaulujen ohella pelkää kirjoittaa maahanmuutosta, häpeästä tai ihmissuhteiden kipupisteistä.

Matkakirjan kirjoittaja ja valokuvaaja Tommi E. Virtanen on kulkenut Karavaanin matkassa keskittyen kuvaamaan niin hurmoshetkiä keikoilta kuin hiljaisia hetkiä maantien varrelta tai majoituspaikoista. Kirjan punaisena lankana kulkevat Kilpeläisen lyriikat, joiden taustoja Kilpeläinen valottaa tarinoillaan.

Yhtyeessä on kuitenkin myös viisi muuta soittajaa, jotka saavat jokainen hetkensä kirjan sivuilla. Kuvitusta rikastuttavat Kilpeläisen bändikavereistaan ja keikkamaisemista tekemät karikatyyripiirustukset. Teoksen graafisesta ilmeestä vastaa Joel Melasniemi, joka on myös Kilpeläisen levynkansien suunnittelija.

Viikon 14 uutuushommahommia!

Kirjalliset teokset muusikoiden edesottamuksista ja jopa siitä kaikkein banaaleimmasta ja paikoin pitkäpiimäisestä keikkareissuelämästä kiinnostaa kyllä aina. Ja onhan se keikkareissaaminen sitten onneksi paljon muutakin kuin vain loputtomien maanteiden tuijotusta. Matkaaminen on vaan niin mukavaa. Ja kun siihen vielä yhdistetään musisointi lokaatioissa siellä sun täällä niin uh, siksi tämä kovin kiinnostaa! Karavaanin matkassa kuvin ja sanoin, vot!

Olli - Helsinki | 2 vuotta, 1 kuukausi sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa