Kangasluoma, Timo / Hietala, Marco : Marco Hietala – ruostumaton

Kangasluoma, Timo: Marco Hietala – ruostumaton
Kangasluoma, Timo: Marco Hietala – ruostumaton

Marco Hietala – ruostumaton

Kangasluoma, Timo / Hietala, Marco

Kustantaja
Docendo
Julkaisuvuosi
2017
EAN
9789522914040
Kirja (sidottu)
28,95 € Osta

Suomalaisen hevimetallin pioneerin rohkea tarina.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI > 5
  • Jyväskylä 5
  • Kuopio > 5
  • Lahti 1
  • Oulu 1
  • Turku 5
  • Tampere > 5

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Marco on Suomen kansainvälisesti menestyneimmän bändin Nightwishin basisti-solisti. Legendaarisen Tarot-yhtyeen perustajana hän on elänyt todella railakkaan rock’n‘roll-nuoruuden Suomessa ja maailmalla. Nuoruuden, johon kuuluivat niin kliseiset hotellihuoneiden hajottamiset kuin myös viinanhuuruiset keikat ja levytyssessiot.

Tarinan kääntöpuolena ovat olleet ulkopuolisuuden tunne, masennus ja alkoholismi. Sinnikkyydellään Marco on kääntänyt herkkyytensä voimavaraksi ja elämänsä ”ryysyistä rikkauksiin”.

Henkilökuva Marcosta vilisee paljon tuttuja nimiä. Kirka, Sleepy Sleepers, Iron Maiden ja Tony Iommi ovat esimerkkejä ihmisistä ja bändeistä, joiden kanssa Marcon polku kohtaa. Kirja sisältää myös armoitettua pohdintaa eri instituutioista, ihmisrodusta ja maailman nykytilasta.

Kirjailija Timo Kangasluoma kirjoittaa omien sanojensa mukaan ainoastaan sellaisia henkilökuvia ja elämäkertoja, joilla on väliä! Häntä kiinnostavat monitahoiset ja avoimet persoonat, jotka uskaltavat puhua niin vahvuuksistaan kuin heikkouksistaankin.

Voita liput Powerless Trion keikalle! (Marco Hietala, J-P Leppäluoto, Ari Koivunen)

Voita liput itsellesi ja kaverillesi Powerless Trion keikalle! Trio koostuu Suomen huippulaulajista Marco Hietala, J-P Leppäluoto ja Ari Koivunen. Arvomme yhteensä kolme lippupakettia. Kisa päättyy maanantaina 18.12. Kaikki Marco Hietalan kirjan ostaneet osallistuvat automaattisesti tähän kisaan.

Kaikki levyn ostajat osallistuvat kisaan automaattisesti

Jaa rakkaimpiesi kanssa