Heatley, Michael / Leonard, Deke : Elvis (+cd)

Heatley, Michael: Elvis (+cd)

Elvis (+cd)

Heatley, Michael / Leonard, Deke

Kustantaja
Gummerus
Julkaisuvuosi
2011
EAN
9789512086054
Käytetty Sidottu kirja 15,00 €

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Elvis Aaron Presley on yksi tunnetuimmista amerikkalaisen populaarimusiikin ikoneista, jolla on pelkästään imitoijia enemmän kuin monilla muusikoilla on faneja. Elvis myi yli miljardi levyä, näytteli 33 elokuvassa ja hänet nimettiin 14 kertaa Grammy-palkintoehdokkaaksi. Elvis on myös innoittanut monia muusikoita Elton Johnista Bob Dylaniin.

Mielenkiintoista valokuva-aineistoa sisältäväkirja kertoo Elviksen elämästä ja hänen musiikistaan alkaen 1930-luvulta Tupelosta Mississippistä hänen viimeisiin hetkiinsä Memphisissä Tennesseessä elokuussa vuonna 1977.

Elviksestä on monen mieleen on jäänyt legendaarinen sanonta “Elvis has left the building”, jollakonsertin päätyttyä häädettiin ulos sitkeimmätkin encorea odottavat fanit. Vaikka rockin kuningas onkin poistunut paikalta, hänen musiikkinsa elää yhä.

Lukijoiden iloksi kirjan kylkiäisenä on CD, jolta voi kuunnella Elviksen Sun Recordsille tekemiä levytyksiä vuosilta 1954 ja 1955.

Jaa rakkaimpiesi kanssa