Haavisto, Janne : You Are Here - Photographs

Haavisto, Janne: You Are Here - Photographs

You Are Here - Photographs

Haavisto, Janne

Kustantaja
Mufarang
Julkaisuvuosi
2017
EAN
978-952-68731-1-4
Kirja 14,99 €

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI > 5

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

”Aloitin jo pikkupoikana omien mustavalkoisten kuvien vedostamisen perheemme kylppärissä, veljeni Ollin jeesatessa. Ja kamera on siitä pitäen kulkenut mukana pitkin maailmaa. Välillä on ollut pitkiäkin taukoja, mutta aina tuo kuvien kanssa puuhailu on tehnyt paluun. Nää otokset toimii muistutuksena itselle siitä, että kannattaa pysyä hereillä ja pitää silmät auki. Ympärillä on koko ajan hienoja juttuja, kiehtovia yksityiskohtia. Siitä näyttelyn nimi, ”You Are Here”, olet tässä! Kuvat ikään kuin jatkaa viime toukokuussa julkaisemani saman nimisen levyn maailmaa.”
Haaviston omia instrumentaalilevyjä (The Farangs, Solo Adultos, Shubie Brothers) on aina luonnehdittu voimakkaan visuaalisiksi kokemuksiksi. Ja nyt tarjoutuu siis tilaisuus päästä kurkistamaan säveltäjän, soittajan ja tuottajan kuvalliseen maailmaan valokuvanäyttelyn merkeissä.

Jaa rakkaimpiesi kanssa