Frehley, Ace : Ei kaduttavaa

Frehley, Ace: Ei kaduttavaa

Ei kaduttavaa

Frehley, Ace

Kustantaja
Like
Julkaisuvuosi
2012
EAN
9789520107642
Sidottu kirja 31,99 €

rock'n'roll-muistelmat

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Hakaniemi, HKI 1
  • Turku 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Ace Frehley tuli tunnetuksi Kissin tähtikasvoisena kitaristina Spacemanina, joka oli monien Kiss-fanien suosikkihahmo ja jonka elämäntyyli oli tolkkua kiertävältä radalta. Kitarasankari kumarsi teini-iästä alkaen¬ seksin, huumeiden ja rock’n‘rollin epäpyhää kolminaisuutta: kitaransoiton ohella hän veti monta vuosikymmentä viinaa ja huumeita, makasi lukemattomien naisten kanssa ja päätyi toistuvasti ruudinkatkuisiin tappeluihin.

Kuusikymppinen rockikoni kertoo nyt ensimmäistä kertaa oman versionsa tarkkaan julkisivuaan varjelleen Kissin tarinasta. Hän muistelee bändin alkutaipaleen magiikkaa ja voitokasta paluuta mutta paljastaa myös bändidynamiikan pimeät puolet ja myrskyisän eronsa syyt. Frehley kertoo myös menestyksekkäästä soolourastaan ja siitä, miten katkaisi vuosikymmeniä kestäneen kamarallin vuonna 2006.

Intiimit muistelmat ovat paitsi uskomaton selviytymistarina ja kulissit romauttava paljastuskirja myös kiinnostava trippi tähtitieteeseen, salaliittoteorioihin ja muuhun esoteeriseen spekulaatioon paneutuneen kitarasankarin psyykeen.

Näyttävistä kostyymeistään ja live-esityksistään tunnetun hardrockbändi Kissin levyjä on myyty maailmalla yli 100 miljoona kappaletta, ja se on yksi kaikkien aikojen eniten levyjä myyneistä rockbändeistä. Yhtyeen perustajajäsen ja entinen soolokitaristi Ace Frehley on tällä hetkellä sooloartisti.

Kirjavinkit jäbältä, joka ei lue

Vahva kirjan nimi jäbältä jolla on lastenkesti-naamamaalaus, mutta ok.

Kriso - Hakaniemi | 1 kuukausi, 2 viikkoa sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa