Flake : Kosketinrunkkari - Niin kuin sen satun muistamaan

Flake: Kosketinrunkkari - Niin kuin sen satun muistamaan

Kosketinrunkkari - Niin kuin sen satun muistamaan

Flake

Kustantaja
Minerva
Julkaisuvuosi
2016
EAN
9789523122925
Sidottu kirja 32,99 € 9,99 €

Rammstein yhtyeen kosketinsoittajan henkilökuva

Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Saksalaisyhtye Rammsteinin kosketinsoittajan Christian ”Flake” Lorenzin kirja on hilpeintä mutta myös älykkäintä tekstiä, mitä rokkimaailmasta on aikoihin julkaistu. Vuonna 1994 Berliinissä perustettu Rammstein on noussut maailmanmaineeseen mahtipontisella, saksankielisellä metallimusiikilla. Suomessakin bändin neljä viimeisintä albumia ovat nousseet myyntilistojen ykkösiksi.
Ensimmäinen yhtyeen jäsenen kirjoittama omakohtainen muistelmateos on otettu kiittäen vastaan niin fanien kuin kirjallisuuskriitikoiden parissa. Mm. Der Spiegel ja Frankfurter Allgemeine ovat estoitta suitsuttaneet kirjan ansioita, ja kirja ylsi Der Spiegelin Top 10 bestseller -listalle.
Ja herkullista luettavaa se onkin. Flaken teksti on polveilevaa, humoristista ja sarkastista. Ilman maailmantähden elkeitä Flake kuvaa itseironisesti omaa persoonaansa ja elämäänsä sekä Rammsteinin yli 20 vuotta kestänyttä taivalta maailman areenoilla

Levykäisuutuudet viikolla 13

Rammsteinin flyygelinpieksijä Flake turinoi kirjassaan itsestään ja bändin yli 20-vuotisesta urasta hersyvin sanakääntein.

Jussi - Turku | 4 vuotta, 7 kuukautta sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa