Dickinson, Bruce : What does this button do? - Omaelämäkerta

Dickinson, Bruce: What does this button do? - Omaelämäkerta

What does this button do? - Omaelämäkerta

Dickinson, Bruce

Kustantaja
HarperCollins Nordic
Julkaisuvuosi
2017
EAN
9789150934656
Kirja (sidottu) 26,99 €

"Saattaa sisältää jäämiä heavy metallista"

Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Minulla oli näppylöitä naamassa, päälläni anorakki ja leveälahkeiset farkut, ja ajoin uskomattoman epäcoolilla mopolla. Ja suurin unelmani oli tulla rumpaliksi…

Bruce Dickinson, Iron Maidenin legendaarinen keulakuva, on yksi maailman tunnetuimmista laulajista ja lauluntekijöistä. Lisäksi hän on myös lentokapteeni, ilmailuyrittäjä, puhuja, oluenpanija, kirjailija, radiojuontaja, elokuvakäsikirjoittaja ja kansainvälisen tason miekkailija.

Kirjassaan Bruce Dickinson: omaelämäkerta. What does this button do? Bruce pohtii elämän vuoristorataa. Hän kertoo – omalla anarkistisella tavallaan – epätavallisesta brittiläisestä kasvatuksestaan, Iron Maidenin räjähdysmäisestä läpimurrosta ja pimeyden voimien avuksi kutsumisesta. Hän kirjoittaa miekkailun filosofiasta, lentokoneiden kauneudesta ja kamppailustaan syöpää vastaan.

Tämä odotettu omaelämäkerta on rohkea, rehellinen, nokkela ja hauska. Se kuvaa perusteellisesti rocklegendan elämää, rakkauden kohteita ja ajatuksia, ja se tuo takuuvarmasti iloa niin uskollisille faneille kuin muille lukijoille.

Bruce Dickinson on ollut Iron Maidenin laulaja yli kolmekymmentä vuotta ja on lisäksi luonut menestyksekkään soolouran. Iron Maiden on myynyt yli 90 miljoonaa albumia ja esiintynyt yli 2000 kertaa, ja se onkin yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä rockyhtyeistä. Bruce Dickinson asuu Lontoossa.

Voita liput Bruce Dickinsonin spoken word -tapahtumaan Helsinkiin!

Osallistu kisaan ja voita liput itsellesi ja kaverillesi Bruce Dickinsonin spoken word -tapahtumaan Helsingin Kulttuuritalolla tiistaina 15.1. Arvomme yhden lippupaketin. Kisa päättyy maanantaina 7.1.

Kaikki levyn ostajat osallistuvat kisaan automaattisesti

Viikon 46. uutukaiset!

Iron Maidenin laulajana tunnettu Bruce Dickinson julkaisee omaelämäkertansa. Kirja on puhtaaksikirjoitettu Dickinsonin käsin kirjoittamista vihoista, joita tämä on täyttänyt tekstillä viimeisin parin vuoden aikana ollessaan Maidenin kanssa Book of souls-maailmankiertueella. Kirjasta julkaistun tiedotteen mukaan Dickinson kertoo kirjassa mm. lentokapteenina ja ilmailuyrittäjänä toimimisesta, oluen panemisesta, elokuvien käsikirjoittamisesta sekä miekkailusta. Dickinson kertoo kirjan sivuilla myös 30-vuotisesta taipaleesta Iron Maiden -keulakuvana sekä taistelustaan kielisyövän kanssa.

Tanja - Helsinki | 1 vuosi sitten

A complain letter led to Bruce Dickinson's nickname

Jaa rakkaimpiesi kanssa