Appleford, Steve : Inside the Rolling Stones

Appleford, Steve: Inside the Rolling Stones

Inside the Rolling Stones

Appleford, Steve

Kustantaja
Readme.fi
Julkaisuvuosi
2011
EAN
9789522202888
Kirja (nidottu) 26,99 €

tarinat laulujen takana

Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Rolling Stones -odysseia on kuin rockin historian selkäranka. Lähes 50 vuotta yhtyeen moottorina on toiminut tehokas lauluntekijäpari Mick Jagger ja Keith Richards. Vuosina 1965-1969 peräti 11 heidän kappaleistaan oli hittejä Isossa-Britanniassa – niistä kuusi nousi listaykköseksi.

Jagger ja Richards jatkoivat biisitehtailua läpi 1970-luvun vauhdilla, jota useimmat tämän päivän nuoret bändit eivät osaa edes kuvitella. Vaikka Rolling Stonesista on kirjoitettu lukemattomia kirjoja ja artikkeleita, yksikään niistä ei ole systemaattisesti analysoinut yhtyeen musiikkia ja kertonut tarinoista laulujen takana.

Kirja sisältää selostuksen kaikista Jagger-Richardsparin kirjoittamista, äänittämistä ja julkaisemista kappaleista ja on olennainen opas legendaarisen yhtyeen yli 40-vuotiseen taipaleeseen.

Kirja paljastaa kiehtovat tarinat yhtyeen kaikkien suurimpien kappaleiden takana: Kuka Angie oli? Mistä kappaleessa “Sympathy for the Devil” on oikeasti kyse? Mitä yöllä todella tapahtui kappaleessa “Under Cover of the Night”? Kaikki nämä – ja monet muut – kysymykset saavat vastauksen tässä teoksessa.

Jaa rakkaimpiesi kanssa