Anderson, Brett : Hiilenmustat aamut

Anderson, Brett: Hiilenmustat aamut

Hiilenmustat aamut

Anderson, Brett

Kustantaja
Sammakko
Julkaisuvuosi
2018
EAN
9789524833462
Kirja (sidottu) 28,99 €

Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

Kaikkien outsidereiden prinssi, Suede-yhtyeen Brett Anderson, kirjoittaa runollisissa muistelmissaan ajasta ennen menestystä. Hiilenmustalla 1970-luvulla eksentristen työläisvanhempien kodissa kasvoi romantikko, joka oppi näkemään maailman nurjan puolen kauneuden. Punk-LP:t, rakkaalta isosiskolta peritty kitara ja vinyylisoitin, David Bowie ja The Smiths mullistivat futista potkineen ja sanomalehtiä jakaneen pikkupojan maailman.

Hiilenmustat aamut ei ole perinteinen menestyksentäyteinen rokkikirja vaan kirja kaikesta siitä, mikä tämän aina itsensä ulkopuoliseksi tunteneen nuoren miehen menestykseen johti. Se on tarina elämästä Marmiten, nikotiinin, oluen ja maitoteen kyllästämässä englantilaisessa pikkukaupungissa, säveltäjä Franz Lisztiä palvovasta, Arabian Lawrenceksi pukeutuvasta isästä, sieniä keräävästä hippiäidistä, köyhyydestä, kirpparivaatteista, rakkauksista, kuolemista, epäonnistumisista, Lontoon syrjäkujista ja Sueden alkuaikojen surkuhupaisista pubikeikoista. Sirje Niitepõldin suomentaman teoksen esipuheesta vastaa kirjailija Riku Korhonen.

Jaa rakkaimpiesi kanssa