Allman Brothers Band / Paul, Alan : Päättymätön tie - Allman Brothers Bandin tarina

Allman Brothers Band: Päättymätön tie - Allman Brothers Bandin tarina

Päättymätön tie - Allman Brothers Bandin tarina

Allman Brothers Band / Paul, Alan

Kustantaja
Aviador
Julkaisuvuosi
2017
EAN
9789527063262
Kirja 36,99 €

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

“There’s a long, hard road that follows far behind me
and it’s so cold I’m about to die”

Päättymätön tie – Allman Brothers Bandin tarina kertoo kaikki näkökulmat Allmanin veljesten perustaman yhtyeen alkuajoista nykypäivään saakka. Bändi nousi southern rockin ikoniksi Easy Riderin ja Woodstockin vuosina ja jatkoi soittamista lähes puoli vuosisataa.

Alan Paul (s. 1949) on pitkän linjan musiikkijournalisti, joka on kulkenut Allman Brothers Bandin matkassa 30 vuoden ajan ja kertoo bändin tarinan rehellisesti ja kaunistelematta. Kirja on ajankuvaus ja kunnianosoitus elämänsä bluesille ja rockille omistavista taiteilijoista ja heidän lahjakkuudestaan, joka on monta kertaa vaarassa tuhoutua rankkaan elämään ja ristiriitoihin.

”Tarinat ovat väkeviä, sensuroimattomia ja suoria. Tämä on kirjan vahvuus, sillä Allmanien tarina on usein niin kummallinen ja häiritsevä, että sitä on vaikea uskoa todeksi.” – Brad Tolinski, Guitar World

Jaa rakkaimpiesi kanssa