Ennakkotilaus - se kätevä, tehokas ja antoisa toimenpide, jolla varmistat vehkeiden saapumisen tykösi

Paljon ollaan painoteltu mainosmaileissa yms. teille ennakkotilauksien tärkeyttä ja ihanuutta, mutta otetaas nyt vielä ihan ns. pitkä oppimäärä tästä suurta suosiota saavuttaneesta ja joskus kohuakin herättäneestä manööveristä.

Totuushan on, että verkkokauppaammme luodaan lähes päivittäin julkaisuja, joita voipi tilata ennakkoon ja saada ne sitten ilmestymispäiväksi tykönsä. Näistä hyvänä esimerkkinä ovat Annen ylläpitämät tärppilistat Tulevista Uutuuksista sekä Tulevista Uusintajulkaisuista. Näissä eivät suinkaan ole kaikki ennakkotilattavissa olevat vehkeet, vaan ne kaikki löydät tästä linkistä. Tälläkin hetkellä näemmä rapiat 1400 levykäistä.

 • Prosessihan etenee niin, että naksit tulevia tuotteita ostoskoriin, siirryt ns. kassalle ja päätät tilaatko postitse vai noudatko lähimmästä Äx-kivijalkapuodista. Jos tilaat vinyyleitä postitse, ne lähetetään yhdellä kertaa sitten kun kaikki on saatu varastollemme. Noutovaraukset Äxistä voit noukkia heti julkaisupäivänä ja tässä vaihtoehdossa säästyvät myös postikulut.

Tulevien Uutuuksien kärkeen ampaisee maestro Devin Townsend Empath -albumillaan, jota saapi siis tästä hetkestä eteenpäin ennakkotilata mielipuoliseen tahtiin. Saatavilla on myös ns. äxclusiivinen hopeanvärinen vinyyli (200kpl rajoitettu painos) , jota et muualta saa. Samoin paitabundlen saapi vain ja ainoastaan Äxästä!

Lisäksi ollaan laiteltu mm. näitä tulevia kovuuksia ennakkotilattavaksi:

Uusintajulkaisujen osalta ennakkotilattavaa löytyy mm.

****

Se ennakkotilaushommista, siirrytään takaisin nykyhetkeen: tänään 18. tammikuuta vuonna 2019 nimittäin julkaistaan jälleen mielettömän kovia levykäisiä ja ainakin näiden artistien uutuudet löytyvät Äxien hyllyistä: Soilwork, Medeia, Arch Enemy, Marko Haavisto & Kaarle Viikate, Remu, Maarit, Rekami sekä Svart Recordsin ihanuudet Cleaning Women, Miettiin, Dallas Kalevala, Tapa Paha Tapa ja Jussi Halme. Ja Miljoonasateen kirja!

****

Jos Olavi Uusivirta on “se”, jota himoat ja rakastat – tahi hänen musiikkinsa – otahan suunta kohti Yle Liveä tahi Areenaa kun tänään 18.1. esitetään Olavin viimekesäinen Ruisrockin keikka. Mukana myös haastattelu.

****

Tampereen Äxä on tämän viikon THE levykauppa Music On Vinylin Facebook-sivustolla! Oujes & jes!

Music On Vinylin julkaisut löydät tästä linkistä naksimalla.

Jos taasen ZZ Top -klassikkoja vielä puuttuu CD-hyllystäsi, kannattaa asia korjata nyt kun tarjoamme 12 eri Toppi-levyä 4,99 euron kpl-hintaan!

****

Hei, Raine on julkaissut taas Vinyylivinkkilistan – tsekkaahan se täältä!

****

Lopuksi tiedotus Hakaniemen Äxältä:
“Tiedoksenne saatettakoon, että Hakaniemen myymälä on kiinni viikon neljä elikkäs 21.1.-27.1. Teemme kaupalla suursiivouksen ja laajennusremonttia, jotta saamme lisää levykäisiä myytäväksi teille, ihanat ihmispötkylät! Tänä aikana ei voi valitettavasti noutaa varauksia. Siinä sivussa saatamme käydä päivän päällisiksi naukkasemassa yhdet kuvanmoiset, mutta lupaamme että homma ei mene älyttömyyksiin. Kiitos hei.” – Hakaniemen Äxäläiset

1 kuukausi sitten.

Kommentit

 • Enakkotilailuhommat on kyllä äärettömän kätevät, mutta mitenkäs noiden leimojen kanssa oikein toimitaan?
  Otetaan esimerkki: kolmena päivänä niksuttelen ennakotilauksen noudolla myymälästä, jokainen levy maksaa 26e. Tästähän seuraa, että automaatti naksuttelee yhden leiman per levy tilille, kun ne maksaa. Mutta jos käyn hakemassa ne levyt sieltä samalla kerralla, niin yhteissumma on 78e, josta pitäisi tulla 4 leimaa.
  Viime kerralla vielä varmistin, että tulihan tästä nyt 4 leimaa ja minulle sanottiin, että tuli tuli, mutta kun kotona katsoin, niin ei tullut kuin ne 3. Tässä saattoi toki mennä kovakalloinen myyjä solmuun, kun leimojen kokonaismäärä oli maksun jälkeen se 4.

  vviljanen kommentoi 1 kuukausi sitten.

 • Moi.
  Hyvä huomio. Kyseisessä tapauksessa, JOS maksat kaikki nuo samalla kertaa eli yhteissumma oikeuttaa neljään leimaan, saat toki neljä leimaa. Se neljäs lisätään manuaalisesti asiakastilillesi tiskillä. Eli kertaostoksen yhteissumma on se mikä määrää leimat loppupeleissä. Tulevia julkaisuja voi toki siis maksella etukäteen tiskeilläkin kun noutaa jo tulleita varauksia ja täten maksimoida leimaedut jos haluaa.
  Toivottavasti tämä selvensi tilannetta. – Jussi ÄX

  jussi-äx kommentoi 1 kuukausi sitten.

 • Jes, kiitos tarkennuksesta! Muistan muistuttaa aiheesta tiskillä jatkossakin :)

  vviljanen kommentoi 1 kuukausi sitten.

 • Kyllä se meidän pitäisi itsekin muistaa, mutta tuplavarmistus ja idioottitsekki kannattaa aina, ettei myyjät pääse hölmöilemään! :) – Jussi Äx

  jussi-äx kommentoi 1 kuukausi sitten.

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä