Äxclusiivisuus on päivän sana - ja ihana asia! Myös uudet ja käytetyt levykäiset tuovat iloa elämääsi!

Halutaan nyt muistutella teitä rakkaat asiakkaat siitä tosiasiasta, että meillä on verkkokaupassamme nytkin lähes 100 vehjettä, joita saa vain ja ainoastaan Äxästä. Erilaisia bundlepaketteja, värivinyylejä ym. erikoisvehkeitä – “ne” löydät aina tämän linkin takaa.

Tässäpä muutama esimerkki kyseisistä erikoisvehkeistä:Levy + t-paita -bundleja löytyy esimerkiksi nämä:

****

Uutuuslevyjä, niitäkin pitää olla ja tästä pesee perjantain 11.1. terävin kärki “siltä” saralta:

Musta Paraati: Black Parade | Joose Keskitalo: En lähde surussa
Lazy Bonez: Kiss of the Night | Pasa: Meistä piti tulla

****

Tulevaisuuden toivot ja vanhat tutut herkut elikkäs tulevia uutuuksia sekä uusintajulkaisuja ollaan tykitelty lähiaikoinan ennakkotilattavaksi. Näistä kovimpana nostetaan framille kuten turkulainen ikkäänsä: In Flamesin 1.3. julkaistava uutukainen I, the Mask, jota voipi ennakkotilata tästä hetkestä lähtien oujes!

Muita tulevia ihanuuksia tästä näin:

UUTUUDET

UUSINTAJULKAISUT

****

Käytetyt levykäiset, nuo himokkaan keräilyn tahi edukkaitten löytöjen kohteet – niitähän me lisätään viikottain nettikauppaamme seuraavalla periaatteella:
1. Käytettyjä vinyylejä toimitetaan Oulun pääkallonpaikalta muihin Äxiin joka torstai. Suurin osa vapautuu nettiin myyntiin saman päivän päätteeksi ja loput vielä maanantai-illalla.
2. Käytettyä cd:tä puolestaan pusketaan verkkoon joka keskiviikko n. klo 18 sekä lauantai-iltapäivällä. Kaikilta kaupoiltamme löytyy käytettyjä cd:itä sata- ja jopa tuhatmäärin eli tuoreimmat löydöt teet aina suoraan kivijalkaliikkeen laareista aamen.

Esimerkiksi tässä viikon aikana ollaan tykitelty sellaiset parituhatta cd:tä sekä vajaa tuhatkunta vinyyliä käytettyjen osastoille, joten “siellä” on varmasti mistä valita!
Vinyylipuolella tänään perjantaina soihtua vievät eteenpäin etupäässä hard rockin ja metallin uudemmat ja vanhemmat klassikot kuten Aerosmith, Cradle Of Filth, Dark Tranquillity, Ensiferum, Iron Maiden, Megadeth, Scorpions ja Whitesnake.

****

Ja tänä viikonloppuna kannattaa katsoa Ylen Areenasta tahikka suoraan telkkarista dokkarit kahdesta erilaisesta kuninkaasta: Elviksestä ja David Bowiesta. Kumpikin alkaen 12.1.

****

Lopuksi tarina jolla oli ns. happy ending:

Kadonneet porsaat löysivät tiensä takaisin kotiin!
Kerroimme teille parisen kuukautta sitten ikävästä tapahtumasarjasta jossa pitkäkyntiset olivat käyneet Fredan Äxässä varkaisilla ja saaneet haltuunsa suht’ arvokkaan mällin metallilevykäisiä. Tarinahan meni niin että rosmo oli valikoinut nipun arvokkaimpia levyjä ja lähti litomaan niin livakasti että kengätkin jäivät kaupan puolelle. Dave kuittasi tilanteen vetämällä roikaleen kengät naamariinsa hyvällä ruokahalulla.
Mutta nyt siis saimme osan näistä varastetuista levyistä takaisin, kiitos siitä kuuluu tarkkasilmäiselle asiakkaallemme ou jes. Jatkossakin jos satut kuulemaan tahikka näkemään roistojen käyvän levykaupassa ja “vasikoit” siitä meille lupaamme palkita sinut lahjakortilla.

Kuvassa Fredan Äxän Matias sekä Tanja esittelevät palautuneita levyjä – vähemmästäkin hymy on korvissa kun saa pidellä sylkyssä Darkthroneja, Emperoria ja Beherittiä ai että.

1 viikko, 6 päivää sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä