Suosittelemme, ettei Äxän Toimitusjohtaja Jyri Jukka Lipposta päästetä tänä vuonna hourimaan Musiikki & Media -gaalaan

Tampereella järjestetään lokakuun alussa Musiikki ja Media -niminen tapahtuma ja tässä samassa yhteydessä on myös niin kutsuttu “Industry Awards” gaala jossa palkitaan vuoden aikana kunnostautuneet henkilöt sekä yritykset. Levykauppa Äx on palkittu näissä juhlamenoissa 11 vuotena peräkkäin joko vuoden levykauppana tahikka kuluttajapalveluna ja tänäkin vuonna Äxä on valittu ehdolle palkinnnon saajaksi.

Ollaan toki otettuja näistä vuosien aikana saaduista tunnustuksista MUTTA asialla on toinenkin puolensa: Jokaisena vuonna lavalle on laskettu juhlapuhetta pitämään kukapa muukaan kuin muhkeapäinen Toimitusjohtajamme Lippos-Jyri. Kuullun mukaan suuri johtajamme on vuodesta toiseen pitänyt (humalispäissään tottakai) ylipitkiä ja härskejä juhlapuheita jotka ovat suututtaneet ja jopa loukanneet juhlayleisöä. Kiitospuheissa on käyty läpi mm hänen vuosiaan mielisairaalassa, lapsuuden traumaattisia kokemuksia ja myös erilaiset seksionnettomuudet ovat saaneet puheaikaa. Monia tahoja on myös pilkattu menemällä henkilökohtaisuuksiin. Viime vuonna hän kuullun mukaan vaati Warner Musicin toimitiloja ja Elastisen mersua omaan käyttöönsä, täysin perusteetta. Millainen ihminen tekee näin? Sellainen joka on viettänyt merkittävän osan nuoruudestaan levyjä sekä omaa kehoaan hiplaillen.
Eräänä vuonna hän meni myös kertomaan hyvin yksityiskohtaisesti kuinka viereisessä hotellihuoneessa oli eräät mies ja nainen penetroituneet niin äänekkäästi, että “pikku-Jyrin” krapulaisista päiväunista ei ollut tullut yhtään mitään. Kostona siitä Jyri paljasti kyseisen hotellihuoneen numeron gaalayleisölle ja oli selvää että huoneessa oli harrastettu esiaviollista tahikka avioliiton ulkopuolista ns “seksiä”. Tästä syntyi kohu josta ei ole vieläkään toivuttu kokonaan.
Täten kysymmekin, olisiko jo aika jonkun muun voittaa tämä palkinto ja tällä varmistettaisiin se että Toimitusjohtamme pysyisi poissa mikin varresta, eikä juhlaväen tarvitsisi kärsiä hänen alatyylisistä ja piinaavan pitkistä puheistaan? Jotenkinhan tämän hulluttelun on loputtava.

****

Jos Toimitusjohtajamme horinoiden sijasta uutuuslevyt on “ne” mitkä enempi kiinnostelee, niin tässäpä nyt täyslaidallinen levykäisiä, joista kuuluvi sellaisia ääniä, joita moni ei vielä tähän päivään mennessä ole kuullut: Jenni Vartiaista , Yötä , Profane Omenia , Ultramariinia , Korpiklaania , Satellite Storiesia , Teksti-TV:tä numero 666 ja Paul Simonia.


Muista myös Annalan Markon uutukaisromaani Paasto – kaikissa Äxissä vakiovarusteena! Kirjan julkaisun tiimoilta Annala vierailee myös pe 7.9. klo 17 Tampereen Äxässä, jossa häntä haastatteleepi monitaiteilija Ville Pirinen!
Ja ajankohtaista instorea on tarjolla myös Oulun Äxällä la 8.9. klo 15 kun viimeisen levynsä julkaiseva Satellite Stories paukuttaa menemään ilmaiskeikkaansa.

Laajemman listan 7.9.2018 päivämäärällä Äxästä löytyvistä uutukaisista värkkäsi sinulle Tampereen Äxän ihanainen Liisa elikkäs Lissu alias Lizard Queen.

Tulevia julkaisuja, joita ollaan viime aikoina laiteltu ennakkomyyntiin, ovat mm. seuraavat enempivähempi herkut levykäiset:

Sekä uusintajulkaisujen saralta nämä täsmätärpit:

Juice Leskisen faneille saadaan nyt tarjolle muutakin herkkupalaa kuin joulukuussa ilmestyvä leffa, sillä aiemmmin nämä vain Love-boksissa julkaistut vinyylit ovat nyt saatavilla erikseen. Hirveästi näitä ei ole, joten napsihan haltuun jos jokin oleellinen Juice-LP puuttuvi.

Käytettyjen vinyylien keisarit ovat taas painaneet duunia kovasti ja sen seurauksena nettiin pullahteleepi iso määrä lisää käytettyä vinyyliä. Tällä viikolla on luotu mm. soundtrackejä , Blue Öyster Cultia , Ry Cooderia , Depeche Modea , Girlschoolia , Policea ja UuKakkosta.
Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit bongaat aina täältä!

Onko Bruce Springsteen kovin jätkä ikinä? Vinkkinä kerromme, että lauantaina 8.9. alkaapi Ylen Areenalla näkymään pari vuotta sitten valmistunut dokumentti tämän legendaarisen herrasmiehen elämästä ja teoista. Kannattaa katsoa!
Verkkokaupastamme löytyvi myös pikku niput Brucen käytettyjä vinyylejä sekä cd-levyjä sopuisiin hintoihin.

Se on heippa nyt ja palataan ns. astialle taasen seuraavassa blogissamme aamen.

4 kuukautta, 1 viikko sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä