Äxän pussukat, nuo vehkeet jossa voit kantaa levykäiset ja muhittaa lihakimpaleet

Saimme männä viikolla eräältä suht’ tunnetulta musikantilta kuvan jonka yhteydessä hän kertoo Äxän muovipussukoitten monikäyttöisyydestä. Arvon artistilla oli käynyt niin että tuorekelmu oli päässyt loppumaan ja sisäfileen marinointihommiin käytettiin hänen mukaansa “markkinoiden toiseksi parasta vaihtoehtoa”. Äxän pussin sisällä siis lötköttää iso lihamöllykkä!

On hyvä kuulla että muovipusseillamme on myös muuta käyttöä sillä totuushan on kyllä se että Äxän muovikasseilla ei mitään ympäristöpalkintoja gaaloista pokkailla. Levyjen kanniskeluun ne joo käy hyvin sekä sit tuohon lihan marinointiin ja koirankakkapusseiksi mutta ei hirveesti muuhun ja yleensähän noi pussit päätynevätkin roskiin. Kaiken lisäksi kassit ovat suht paksua muovia jotta rivat kestävät varmasti painavat vinyylimöhkäleet.
Laskettiin tuossa että meillä menee vuosittain lähemmäs 100 000 muovikassia ja se on kyllä ihan helvetinmoinen määrä ja haluttaisiin vähän pienentää “sitä”. Alotettiin hiljattain sellanen homma että jatkossa pussukat maksaapi pienet 10 senttiä ja isot 15 senttiä kipale. Joillekkin meistä tämä pussukoitten maksullisuus saattaapi käydä tunteisiin ja ymmärretään se hyvin, vituttaahan se! Lohdutuksena sanottakoon että meillä saa aikasta edukasta ja runsastakin hinkkausta kestävää Äxän kangaskassia hintaan 4,95 ja etitään vielä tähän vaihtoehtoa joka ois vieläkin halvempi. Paperikasseista ei oikein oo löydetty sellasta hyvää vaihtoehtoa ainakaan vielä, kassin tulisi kuitenkin olla napakka etteivät levykäiset hölsky siellä ja kulmat saa ikäviä ruttuja. Olipa miten oli niin näihin kassihommiin palataan! Toivomme myös että näistä pussukoista sisääntulevista rahuleista menisi edes osa firman virkistyskassaan (lue: kosanderiin) eikä esim johtoportaan autojen leveämpiin renkaisiin.
Kysyttiin muuten tältä artistilta että voidaanko käyttää tätä hänen ottamaa kuvaansa meidän markkinoinnissa, jossa kerrotaan muovikasseista. Tuli vastaus että “totta helvetissä voitte, jos multa kysyttäs muovikassit sais maksaa saman verran ku kangaskassit”.

****

Mitäs sinne pussukkaan, povitaskuun tahi reppuun sitten kannattaa ostella? Tässä ihan ekaksi 14.9. Herran Vuonna 2018 ilmestyviä uutuuslevykäisiä, joita ilman monet etkot ja jatkot tänä viikonloppuna olisivat astetta tylsempiä:
Turmion Kätilöt | CMX:n kirja | Uriah Heep | Deicide | Willie Nelson | Kauko Röyhkä & The Boots | Leevi & The Leavings -vinyyliuusinnat Onnen avaimet ja Hopeahääpäivä | Abhorrence | Radux | The Doors

Nämä ja muita ihania uutuuksia Sinulle on listannut tällä viikolla Kuopion varasto-Äxän Tiia – lue kohutärpit täältä!

****

Tulevissa julkaisuissa on tulevaisuus, tällee mattinykäsmäisesti filosofoiden, ja hienoja levykäisiä onkin taas laiteltu ennakkotilattavaksi. Näitä kun naksit ostoskoriin mestarin lailla ja vailla huolta huomisesta, voit taas kyseisten levyjen julkaisupäivinä todeta levyhyllysi pullakoituvan entisestään. Ja mikäs sen hienompaa!

****

KÄYTETYT VINYYLIT
Tämän viikon pääroolit käytettyjen vinyylien saralla jaettiin näille orkestereille ja artisteille, joita ollaan kassikaupalla laiteltu esille eri kivijalka-Äxiin:
ABBA | Eric Clapton | Cream | Madonna | Pink Floyd | Queen
Myös sekalaista funkkia & soulia onpi hinnoiteltu messevissä määrin saataville!

****

Sivistävää yleistietoa levykäisten maailmasta tiedossa nyt, sillä seuraavien levykäisten vuosipäivät ovat juurikin nyt lähipäivinä:
Pink Floyd – Wish you were here (15.9. 43v.)
Kate Bush – Hounds of Love (16.9. 33v.)
Guns ‘n Roses – Use Your Illusion ykkönen ja kakkonen (17.9. 27v.)

****

Ja hei, jos ihanainen Vesta kiinnostelee, niin Ylen Areenalla onpi katsottavissa hänen viimekesäinen Ruisrock-keikkansa oujes! Jos taas Betty Davis on sulle kovimmista kovin, niin 15.9. alkaen samaisella Yle Areenalla näkyy dokkari tästä soulin ja funkin kuningattaresta.

Me päätämme lähetyksen täältä tähän, heippa!

4 kuukautta sitten.

Kommentit

  • Erittäin hyvä päätös, ei ole iso vaiva ottaa omaa kantovälinettä mukaan. Ja jos on, niin maksakoon muovipussistaan. Voihan sitäkin sitten käyttää moneen kertaan hintansa vastineeksi.

    jylivain kommentoi 4 kuukautta sitten.

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä