Herkkujen kanssa kannattaa olla säästeliäs - paitsi jos kyse on levykäisistä

Tilannehan on sen kaltainen että osa ihanista asiakkaistamme on alkanut kantaa Dave-koiruliinille erilaisia herkkupaloja tuonne Fredan myymälään. Ajatus on lähtökohtaisesti kaunis MUTTA hommassa on toinenkin puoli: Daven suolisto-osastoa ei ole suunniteltu herkkujen ylettömään mättämiseen.


Ja vaikka Dave-herra tässäkin kuvassa kovin lempeästi vonkuaa herkkujen perään, ollaan nyt päätetty suositella, että hälle ei enää nameja kanniskeltaisi. Toisaalta, Äxän muille herkkusuille voipi mieluusti tuoda kaikkea kivaa pikku naposteltavaa. Lihapiirakset, grilliherkut, herneet, jäätelöt ja muut hiukopalat kiinnostavat varmasti suurinta osaa Äxän henkilökunnasta, juomapuolesta nyt puhumattakaan: kosanderi, oluset ja lonkurit (Tampereelle karpaloversiota) ovat taatusti sellaisia tuliaisia, jotka saa jokaisen Äxäläisen suut ns. napsumaan ja hymyn levenemään. Samaa lahjontaa saa harjoittaa myös työajan ulkopuolella, mikä me olemme sanomaan mihin kohteisiin kukakin rahuleitaan sijoittelee.

Kuvassa ns. perus-äxäläisen ruokatauon kerta-annos.

Vaikka Äxässä ollaankin ns. megapersoja palanpainikkeiden sekä kesäisten namipaljoen suhteen, niin suurinta herkkuahan edustavat kaikkivoivat, keskireikuleilla varustetut, ihananpyöreät levykäiset , joilta kuuluvia ääniä voitaisiin kuunnella maailman tappiin saakka. Ja ollaan kuultu, että tekin ihanaiset ihmispötkylät pidätte näitä vehkeitä suuressa arvossa – jopa siinä määrin, että monet ovat valmiita luopumaan huomattavista rahulimääristä hankkiakseen levykäishyllyyn lisää herkuteltavaa.

Levykäishimoja helpottamaan meidän pääasiallinen tuoteluoja Anne, elikkäs huumorihommin väänneltynä Luoj-Anne, laitteli kasaan kaksi erillistä listaa, joissa suositteleepi seuraavia “juttuja”:

  • Viimeksi lisätyt tulevat julkaisut eli tänne hän lisäilee tärppejä tulevista uusista julkaisuista, joita voipi naksia ennakkotilaukseen joko rauhallisesti ja harkiten tahi raivopäisen maanisesti ostoskoriin survoen
  • Viimeksi lisätyt tulevat uudelleenjulkaisut – kyseessä siis loppuunmyytyjen levykäisten uusintajulkaisuja tahi klassikkoja, joista tehdään uusi vinyylipainos tahi muu sellainen.

Nämä linkit pysyvät siis aina samoina eli niistä voit aina tarkistaa ns. “tilanteen”.

Tulevista uusista levyistä esille nostetaan nyt seuraavat mahdolliset tulevat klassikot:
Behemoth – I Loved You at Your Darkest (5.10.) | Rytmihäiriö – Gambinapsykoosi (28.9.)
Therapy? – Cleave (21.9.) | Yö – Mitä jos rakastan (7.9.)
Tom Morello – The Atlas Underground (12.10.) | Voivod – The Wake (21.9.)

Tänä viikonloppuna kannattaa rynniä Äxien tiskeille mm. näiden uusintajulkaisujen perässä:
14x Genesis reissue LP
8x Deep Purple reissue LP (purppuralla vinyylillä totta kai!)

Uusista vinyyleistä suurehkoa roolia ottaa haltuun Lykke Lin So Sad So Sexy LP , jota saapi nyt kaikista Äxistä. Osallistu myös em. linkistä skabaan, jossa palkintona liput Flow-festivaalin sunnuntaille kun Li esiintyy!
Dubin ja suomireggaen ystäville myös mukavaa herkkupalaa tarjolla, kun Dub Vallilan uusi seiskatuumainen sekä Lightmanin LP valloittaa Äxän hyllystöjä. Hieman samoissa sfääreissä liikutaan myös Iggy Popin ja Underworldin uudella kollaboraatiolevykäisellä , joka kannattaa myös kopaista haltuun!


Muita viikon 31 uutuuslevykäisiä löytyvi täältä Haviksen suosituslistalta!

Torstaina 9.8. ilmestyvä uusintapainos Noidan käsikirjasta on ennakkoon mennyt ns. kuumille kiville elikkäs kertonee siitä, että Suomesta löytyy vielä pelonnälkäisiä ihmisiä sekä muita, joita vampyyrit sun muut pimeyden hirvitykset kiehtovat. Hyvä niin! Kirjat siis ensi viikon lopulla kaikkien Äxien hyllyissä ja sen kylkeen saapi vielä tilailtua “äxclusiivista” kangaskassia , jota et sitten muualta saakaan.

Äxän tuotesivulta voit nyt myös osallistua skabaan, jossa on palkintona lippuja Noidan Käsikirjan julkaisubileisiin Helsinkiin sekä Tampereelle – mahtavata eikö?

Äxän laadukas tietotoimisto haluaa myös kertoa, että 4.8. vietetään mm. näiden kahden miehen syntymäpäiviä: Klaus Schulze (71v.) ja Max Cavalera (49v.) elikkäs onnittelut näille herrasmiehille!
Tämän viikon merkkipäiviä ovat myös Beatlesin Helpin (6.8.1965) ja Revolverin (5.8.1966) julkaisujen vuosipäivät – näillä ovat jo miljoonat ihmiset ehtineet herkutella vuosien varrella!

4 kuukautta, 1 viikko sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä