Anne kertoo miten hommat toimii ja lompuukit tyhjenee!

Jyväskylän Anne. Anne on vastuussa siitä että Äxässä kaikki tulevat uutuusjulkaisut sekä uudelleenjulkaisut ovat hyvissä ajoin ennakkomyynnissä. Jos ei ole, Anne saa huutia! Jos taas on, (niinku yleensä onkin) niin ollaan kaikki tosi tyytyväisiä ja hiljakseen.

Ollaan saatu teiltä asiakkailta palautetta että noi meidän tulevien julkasujen listat alkaa olla sen verran muhkeita että olis kiva saada jotain typistetympää listausta jossa olis tärkeimmät ja isoimmat julkasut tarjolla. Ihan aina ei (kuulemma) voi kesken työpäivän tahikka muitten velvollisuuksien ollessa päällä käydä läpi jotain tuhansien levyjen listoja koska kiinnijäämisen riski pomolle kasvaa. Tilanne on meille tuttu sillä meilläkin vältellään työntekoa johtoporrasta myöten aina kun se on suinkin mahdollista.
Ja täten Anne vastaakin rukouksiinne: Tästä hetkestä lähtien meillä on kaksi eri ns naamalistaa joista näette toisesta tärkeimmät tulevat uutuusjulkaisut ja toisesta taas tärkeimmät uudelleenjulkaisut (näistä suurin osa vinyyleitä). Sanomattakin lienee selvää että kyseisiä listoja päivitetään päivittäin: Uusia lisätään ja vanhat jo ilmestyneet siivotaan pois poikkeensa! Joten tässäpä olisi nämä ihanaiset Annen listat ou jeah:
TÄRKEIMMÄT TULEVAT JULKAISUT
TÄRKEIMMÄT UUDELLEENJULKAISUT

Ja tällä viikolla Anne onkin paukutellu ennätysmäärän kovia uutuuksia myyntiin, on Stam1nan uutta, Jenni Vartiaista, Wolfhearttia, Kauko Röyhkän levyä ja kirjaa, Marko Annalan kirja + pussukka -pakettia, Behemothia, Suicidal Tendenciesia, Cypress Hilliä, Dave Grohlia ja Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana. Tilaa nämä kaikki itsellesi tästä näin ja nauti tunteesta kun tili heilahti kerralla miinukselle.Tulevista uudelleenjulkaisuista tahdomme nostaman esille seuraavat herkkupökäleet:
Rage Against the Machine, Wigwam, Ratsia, Michael Jackson ja Immortal.Hei ja tän viikon KÄYTETYT VINYYLIT on mehukkaita, niitä ollaan laiteltu emäsatsit ja erityisesti proge-osastolle on tullut isosti lisäyksiä. Jos mm Peter Hammill, Kansas, Kraftwerk, Marillion, Moody Blues, Mike Olfield, P.F.M., Rush, Tangerine Dream sekä Frank Zappa kiinnostavat niin näitä nyt olisi isosti tarjolla. Mutta miten kauan, siitä kerromme lisää ensi kerralla. Heippa!

4 kuukautta sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä