Toivelista-toiminto nyt verkkokaupassamme ja tältä 'se' nyt näyttää!

Erään huippuyliopiston tekemän tutkimuksen mukaan älyllinen kehitys päättyi Suomessa vuoteen 1998. Ei liene sattumaa että Levykauppa Äx perustettiin samana vuonna. On kuitenkin luojan lykky että tekninen interneetin kehitys ei päättynyt tähän, vaan että “sitä” tapahtuu päivittäin, ja myös näin kesäaikaan jolloin luulisi että Äxän tekniikan rupelipäät olisivat makoilemassa rannalla ja hakemassa edes jotain pientä väritystä kalvakalle ja näppyläiselle iholleen.

Olipa miten oli mutta näin se nyt vaan on; saatiin asiakkaitten vuosikausia kestäneestä painostuksesta ja uhkailusta johtuen viimeinkin sivuillemme käyttöön ns “toivelista” -toiminto. Tämä siis tarkoittaa sitä että voit naksia toivelistalle kaikki ne himoitsemasi levykäiset (tahikka muut pelit ja vehkeet) joita et vielä voi syystä tahikka toisesta ostaa itsellesi. Huom, tämä toiminto pelittää ainostaan jos olet rekisteröityneenä! Havainnekuvista huomaat myös miten kätevästi toivelistaltasi vehkeet siirtyvät ostoskoriin, aah se on ihanaa! Toki teemme toivelistaan myös jatkokehitystä kuhan keretään, ainakin nyt sellainen on tulossa että voit lähetellä listan kätevästi ystävillesi (jos olet niin onnekas että sellaisia sattuu sinulla olemaan), mummuile, vihamiehille tms. Samoin tavoitteenamme on että toivelistaan voisi tulevaisuudessa lisätä käytännössä mitä vaan, esim jos tekee mieli kosanderia, itsensä/jonkun muun koskettelua tahikka maailmanrauhaa niin nekin voisi lisäillä tuonne talteen ettei sitten vaan unohdu.
Tässä vielä selvitykset kuviin notta menee varmasti hommat putkeen kaikilta teiltä:
Kuva 1: Lisää vehje toivelistalle

Kuva 2: Tutkaile toivelistaasi ostoskassin kautta

Kuva 3: Tältä toivelistasi näyttää.

Tässä hiukan vinkkejä sekä ostohousujen käyttämiseen että toivelistavehkeilyyn:

Muita 13.7. uutuuslevykäisiä löydät Kuopion Maijan suosituslistalta täältä näin!

  • Halutaan myös kertoa, että laiteltiin vastikään pari kovistakin koviksempaa kotimaista metalliuutuutta ennakkotilattavaksi SEKÄ että niiden mukana saatavia bonusvehkeitä, kuten paitulia, ei ole mistään muualta saatavilla. Nämä ovat tietenkin Omnium Gatherumin The Burning Cold (ilm. 31.8.) sekä Archgoatin The Luciferian Crown (ilm. 14.9.) oujes!

Muita ultrakovuuksia tulevien levykäisten saralla ovat mm. Poets Of The Fall (5.10.), Uriah Heep (14.9.), Korpiklaani (7.9.), Death Cab For Cutie (17.8.).

  • Metalli- ja rokkihommista kotimaiseen iskelmään, luontevasti kuin katetria asettelisi… Nimittäin kansansuosikki Amadeus Lundbergin uutukainen putkahtaa ensi viikolla julki, läimihän tilaukseen tuosta allaolevasta kansikuvasta naksien:

Vielä lopuksi perusmuotoinen muistutus, että käytettyjen levyjen osastomme muuttaa muotoaan ja kokoaan lähes koko ajan. Käytetyt vinyylit pari kertaa viikossa ja cd-osasto käytännössä päivittäin.

4 kuukautta, 1 viikko sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Tapahtuu Lahden Äksässä

Tapahtuu Kuopion Äksässä