Kiinnostaako ilmaiset postikulut vai Toimitusjohtajamme härskit rippikoulukuvat, molempia löytyy!

Kesä on ripille pääsyn aikaa, siitä lisää blogimme loppuosiossa!

Ja tosiaankin. Pelin henki on se että seuraavan viikon ajan, eligäs torstaille 12.7. saakka kaikki yli 50 euron MAKSETUT kertatilaukset johtavat siihen että saat tilauksesi postikuluitta. Se on ihanaa ainakin sinun kannaltasi sillä mikäs sen makoisampaa kuin “se” ja että joku muu maksaa kulungit puolestasi.

Niinhän se taas on että joka päivä ja joka viikko sitä levyjä vaan julkaistaan, ei maha mittään! Tämän viikon johtotähdet on ehdottomasti Immortalin ja Florence & The Machinen uutukaiset, näitä on odotettu! Raskaampi osasto ottaa muutenkin hommia haltuun tällä viikolla, vaikkapa Devin Townsendin cd/dvd/Blu-raylla. Lepposampaa mutta todella odotettua uutuutta edustaa Jukka Nousiaisen uusin vinyylinä tämä tulee jos luoja vaan niin suo! Joskus se ottaa ja joskus se antaa. Jos taas funkyt ja soulit kiinnostelee niin Bamboos iskee kunnon tykitystä pöytälevyyn. Ollaankohan muuten ikinä hehkutettu teille artistia nimeltä Curtis Harding? Jos ei olla niin nyt viimostaan on aika, ihan mielettömän kova on hänen viime vuonna ilmestynyt Face Your Fear levy ja tätä ei ole koskaan liian myöhäistä ostella. Ihana, ihana levykäinen täynnä kivoja ääniä.
Mutta kaikki muut uutuusjulkaisut teille kertoopi Turun Kim.

Myös tulevia julkasuja on taas luotu tällä viikolla ennakkotilattavaksi, niistä kovimmat ovat Alice in Chains, Joe Bonamassa ja Archgoat.

Svartilta on tullut ennakkotilattavaksi mm. Leevejä, Mustan Paraatin triplaseiskaa, Wigwameja, ja Demilichiä.Tilaappa ne nyt ennakkoon sillä myös tulevat julkaisut ovat sidoksissa tuohon “yli 50 euron tilaukset postikuluitta” kamppikseen.

Ja käytettyjä vinskoja on taas hakattu netskulaan myyntiin ihan emästi, ainakin kotimaisista Dingo, Eppu Normaali, Irwin ja Hanoi Rocks ottavat tilannetta haltuun ennen näkemättömällä tavalla.

Muistutellaanpa nyt vielä näistä kamppiksista, sillä näitä on aika monta:

Viimoisena vielä King Crimson vinyylitarjous, voiko tällaista olla olemassakaan? Kyllä voi! Jos joku tahikka jotkut näistä klassikoista sinulta puuttuu nyt on aika toiminnan.

Toisinaanhan on myös hyvä rauhoittua sanan äärelle, useimmiten kuitenkaan mielestämme ei. Oheinen kuva olkoon todisteena siitä että Merkonomin koulutuksen huijaamalla suorittanut Toimitusjohtajamme on ainakin kertaalleen rauhoittunut sanan äärelle ripille pääsyn johdosta. Kuten kuvasta näkyy, ilo on vallannut hänen sydämensä, kukkapuska-osasto on kunnossa ja huomioitavaa on myös se että vasemmassa korvassa killuu torimyyjältä ostettu miekkakorvakoru. Näitä ei juuri enää näe tänä päivänä ja hyvä niin.
Totuushan on että rippikouluiässä alkaapi ns vastakkainen tahikka sama sukupuoli kiinnostelemaan ja niin kävi Jyrillekkin: Valitettavasti vastakkainen sukupuoli ei juurikaan antanut vastakaikua pikku-Jyrin soitinkutsuihin ja kuullun mukaan ensimmäisen kerran rippikoulusta saatuja “lupia” päästiin käyttämään ensi kertaa vasta reilu vuosikymmen myöhemmin. Tämähän taas johti luonnollisesti vuosikausia kestävään rajuun masturbointikierteeseen joka on jättänyt pysyvät arvet sekä Jyrin herkkään sieluun että (huhujen mukaan) myös hänen ns “munaan”. Olemme kertoneet näistä hommista teille aikaisemminkin mutta näihin on aika ajoin syytä palata.
Kaikesta huolimatta, on selvää että tärkein kysymys tässä hetkessä on se että PITÄISIKÖ Toimitusjohtajamme alkaa uudestaan kasvattaa noita ihania kultakiehkuroitaan vai jatkaa samalla lyhyttukkaisella lätsälinjalla? Osallistu kuumaan kyselyyn, palkintoja ei tällä kertaa ole tarjolla.

4 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Tapahtuu Lahden Äksässä

Tapahtuu Kuopion Äksässä