Varaa-napukkaa painamalla saat 'sen' itsellesi helpommin kuin koskaan!

Äxässäkin erinäisiä toimintoja kehitetään koko ajan, vaikkei siltä aina vaikuta. Teidän asiakkaiden elämää suuresti helpottava Varaa-napukka on tällainen ja siitä kerromme lisää tuossa alempana.

Totuushan on se että meitä Äxäläisiä ei ole juuri älynlahjoilla paiskattu. Monet sellaiset asiat jotka ns “normaaleista” ihmisistä tuntuvat helpoilta ja ihan arkipäiväisiltä voivat olla monelle Äxän tyypille kovinkin haasteellisia. Mistä tämä johtuu, siitä emme ole varmoja mutta varmasti erilaisilla päihteillä ja niiden rajulla liikakäytöllä on osuutta asiaan. Mutta tämä “vajakkius” mikä Äxäläisten keskuudessa vallitsee luo toisinaan myös hyviä juttuja liiketoimiamme ajatellen. Teemme esim kaikki nettisivuihimme liittyvät uudistukset ajatuksilla “miten Äxän tyypit tästä selviytyisivät” SEKÄ “kyllä hommien pitää hoitua myös pienessä hutikassa eli ns kosanderissa”.
Saatiinkin nyt auki meidän sivuille tuollainen “VARAA” -toiminto joka on tehty juuri näitä yllämainittuja arvoja vaalien – jos Äxän väki osaa tehdä tuota kautta parilla klikillä varauksen, siihen pystyy myös vähintään 99,99 prosenttia koko ihmiskunnasta, vaikka olisivat emä hutikassa! Käytettiin testiryhmässä Äxän älyllisesti vajainta osaa (eli Äxän johtoryhmää) ja todettiin että:
a) He suoriutuivat tekemään varauksen normi-oloissa
b) He suorituivat tekemään “sen” myös tukevassa kosanderissa
Joten nyt ollaan kyllä aika varmoja että myös kaikki TE pystytte tähän varauksen tekoon – kun olet kirjaututunut asiakas voit tehdä varauksen omaan lähi-äxääsi kahdella klikkauksella niks ja naks (eka kerralla systeemi kysyy kaupan mistä haluat hakea, jatkossa tätä ei kysellä). Jos taas kirjautumiset ei huvita, sekään ei ole ongelma mutta vähäsen kuitenkin joudutaan sinulta tietoja kysymään ettei hommat mene ihan sabotaasin puolelle ja varailet lämpimiksesi kaupan tyhjäksi.
Tällästa meininkiä tällä kertaa, pidetäänhän lippu korkeella ja ns munat housuissa niin hyvä tulloo tästäkin jes!
Ai niin – ja Antti Boman aiheisen paidan voitti itselleen kivestäkin kovemmassa kilpailussa Eppu Salolahti. Hänen Boomannoksensa oli Humane – Wish God Was a Boman. Hieno valinta, mutta silti kaikista eniten tykkäyksiä saanut Boomannos oli Bryan Adamsin ”Have You Ever Really Loved A Boman?”, josta Tapani Kansa on tehnyt oman versionsa ”Rakastellessasi Bomania saat sen tietää”. Mutta saat tietää ja mitä?
Siitä kerromme lisää ensi kerralla. Heippa.

Ja nyt kerromme, että tänään Luojan suomana päivänä 15.6. onpi ilmestynyt mm. seuraavia mahtavia vehkeitä, joita sinun tulee mielenvikaisesti verkkokaupastamme tahi tiskeiltämme ostaman:

Kesän 2018 aikana jyllääville kampanjoille teimme ihan ikioman blogin, jonne kerätään tämän kesän kuumimmat tarjoukset ja alennukset. Näet ‘ne kaikki’ tästä linkistä. Uutena tulokkaana musakirja-ale – kirjoissa hinnat pääosin vain kolmanneksen ns. “normipyynnöstä”!

Käytetyn vinyylin saralla ollaan tälle loppuviikolle 24/2018 laiteltu jälleen lähemmäs 500 nimikettä hyllyihin eri puolella Suomea sijaitsevissa Äxissä. Löytyvi pitkät rivit tuotantoa esim. näiltä mestareilta:
Neil Young | The Who | Status Quo | Santana | Free | Crosby, Stills, Nash & Young | Kate Bush

Tulevien tuotteiden luonti, se on loputon sarka ja tähän blogiin haluamme nostaa esille seuraavat ennakkomyyntiin laitetut tulevat julkaisut:

Sekä Svartin uusintajulkaisut elokuun lopulle, ekaa kertaa cd-formaatissa:

Näillä pärjää toki hetken, mutta kaikki muut tulevat julkaisut näet aina tästä linkistä .

Tiedättekö mitä yhteistä on Jello Biafralla ja Kendrick Lamarilla ?
Molemmat ovat syntyneet samana päivänä – tosin näitä tapahtumia erottaa 29 vuotta. Sunnuntaina 17.6. Mr. Biafra täyttää tasan 60 vuotta ja Lamarin juniori n. puolet tästä eli 31. Onnittelut heille ja tässä vielä Turun Äxän Dannelta fanipohjalta laadittu kirjoitus herra Biafrasta:
“Laulaja, biisintekijä, spoken word -artisti, poliittinen aktivisti, nero. Nämä sanat tulevat mieleen kun ajattelen entistä Dead Kennedys -laulajaa Jello Biafraa. Todellinen punklegenda, joka ei näytä yhtään vanhenevan, vaan edelleen löytyy sama sarkastinen asenne ja energia kuin 40 vuotta sitten kun hän perusti yhden kaikkien aikojen tärkeimmistä punkbändeistä.”

Päivä tämän jälkeen eli 18.6. näitä edellisiä vieläkin legendaarisempi maestro elikkäs McCartneyn Paul (taisi olla The Beatles tämä hänen tunnetuin virityksensä?) aka. Sir Paul paukuttaa synttäritauluun komeat 76 vuoden lukemat, oujes! Viikko sittenhän Paul tempaisi ja soitti salakeikan liverpoolilaisessa pubissa – ympäri mennään ja yhteen tullaan, sillä äsken “äänessä” ollut Danne kannattaa Liverpoolin futisjengiä henkeen ja vereen. Maailma on pieni.
Ja ai niin, Biitlesiähän löytyy meidän käytetyn vinyylin osastoltamme ns. roppakaupalla – käyhän tutkimassa!

6 kuukautta sitten.

Kommentit

  • Onko niin, että nettiostot postiin ostajat eivät pysty varaamaan. Olisi kiva “kerätä” eli varata muutama vinyyli samaan postitukseen.Säästäisi postimaksuissa.

    jukkis1953 kommentoi 6 kuukautta sitten.

  • Moi Jukkis. Vinyylit toimitetaan aina yhdessä paketissa eli voit kyllä tehdä tilauksen, johon keräät esim. tulevia julkaisuja yms. ja toimitamme sitten kaikki kerralla kun viimeisinkin levy ilmestyy.
    Tuolta vielä lisäinfoa toimitusehdoistamme:
    https://www.levykauppax.fi/toimitusehdot/ – Jussi Äx

    jussi-äx kommentoi 6 kuukautta sitten.

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Uusimmat listat

Top 2018!
Tuomas - Helsinki
2018 in the bag.
Petri - Helsinki
2018 top-julkaisut.
Mynni - Jyväskylä