Rock/metal-tarjousta, iskelmäkamppista, kotimaista musaa nauruhintaan sekä Äxän Antin halvalla panemista - lue täältä miten ja minne!

Tarjouksia ja kamppiksia löytyy nyt sellaiset määrät, että kukaan ei pysy laskuissa mukana. Koko kamppislistan näet aina täältä joten eikun pöyhimään eri tarjousmällejä ja naksimaan mieluisimmat vehkeet ostoskoriin kuin huomista ei olisikaan.


Yli 300 levykäisen tarjouskamppis tästä alkuun, sisältäen monia lähes uunituoreitakin julkaisuja! Esim. uutukaisia näiltä: A Perfect Circle | Of Mice And Men | At The Drive-in | Europe | Hollywood Undead | Linkin Park | Mastodon | Morbid Angel | Nickelback | Sleeping With Sirens | Trivium.
Sekä Noisen laadukkaat uusintajulkaisut 7,95e/kpl: Celtic Frost , Running Wild , Kreator , Tankard.


Kotimaisuus on vahvasti läsnä tänä kesänä Äxässäkin kun rietastellaan eli 400 tarjousjulkaisun voimin lähes koko kesän. Tuosta yläkuvasta löydät suomalaisen rokin ja popin kulmakiviä ja alla olevasta kollaasista taasen iskelmätaivaan kuumimmat nimet .

“Äxclusiivisuus” se parasta on eli kyseessähän ovat levykäiset tahi paitulit tm. vehkeet, joita saapi vain ja ainoastaan Levykauppa Äxästä. Laiteltiin juuri ennakkotilattavaksi Saimaa -orkesterin neljä eri paitamallia, joita et siis muualta koskaan tule saamaan. Naksihan tilaukset kohilleen tuosta noin:

Myös aina raikkaalta ja rempseältä Mokomalta ilmestyy seitsemän uutta paitulia , joita voit nyt ennakkotilailla ja saat ne ns. julkaisupäiväksi tykösi. Tässä tapauksessa siis keskiviikolle 20.6.
Samoin Ismo Alangon vastikään ilmestyneet uudet, komeat Taiteilijaelämää-paitulit saat vain Äxän verkko- tahi kivijalkakaupasta!

Paidoista ym. merchandisesta puheenollen, tarkistahan Äxän keskuvaraston merch-vastaava Haviksen suosituslista kesäksi päähän pantavia lippalakeista elikkäs lippiksistä!

Alkuviikon merkkipäivistä bongaukset tästä näin:

Ollaan saatu viime aikoina jonniin verran palautetta ja kyselyä siitä miksi me aina julkisesti pilkataan Äxän ylintä johtoa eli lähinnä muhkeapäistä Toimitusjohtajaamme. Tietysti koska se tuntuu mukavalta ja oikealta. Ja elkääpä huoliko – muutkin saavat firmassa osansa, emme ole vaan tuoneet VIELÄ näitä kauheuksia julkisuuteen.
Yksi suosikkipilkattavistamme on meidän firman koodarinero ja rupelihattu Antti Boman (mies kuvassa). Häneen ja jo pelkästään häneen nimeensä on helppo tarttua. Perinteisin keino antaa Antille “kyytiä” on tehdä eri klassikkobiiseistä ns Boomannoksia, eli laittaa hänen sukunimensä sopiviin kohtiin valittuihin kappaleisiin. Ja sanomattakin on selvää (mutta sanomme sen silti) että erityisesti biisit joissa mainitaan sana “Woman”, saa aivan täysin uuden elämän siinä vaiheessa kun tilalle läväytetään “Boman”. Näitä biisejä on sofar muunneltu satoja ellei tuhansia mutta tämän hetken TOP 3 on seuraava:
1. Bob Marley: No Boman, No Cry
2. Percy Sledge: When A Man Loves A Boman
3. Urge Overkill: Girl, You’ll Be A Boman Soon (elokuvasta Pulp Fiction)
Lista olisi loputon ja joka kerta naurattaa mutta mennään nyt näillä kolmella koska töitäkin pitäisi taas tehdä. Teillä kaikilla on varmasti kesälomilla niin paljon aikaa että voitte tuohon alle keksiä lisää kovia Boomannoksia. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl Antti Boman t-paitoja jos sellainen vaan vielä jostain löytyy. Jos se ei löydy niin sitten annetaan tilalle joku muu vapaavalintainen paita. Eipä tässä nyt muuta tällä kertaa ku että morjens!
Ai niin, ja Antti Bomanilla on muuten aina tuo sama ilme kuin kuvassa alla kun joku Boomanoi häntä: tympeä, turhautunut ja pettynyt.

7 kuukautta, 1 viikko sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä