Nyt ostat 1300 tarjousvinyyliä tai Boman muuttaa teille asumaan!

Seuraavaksi uutisia kuluneelta viikolta: Levykauppa-auto Pökälemestari Ykkönen on havaittu liikenteessä useilla eri paikkakunnilla. Tämän keltaisen jättiläispökäleen on havaittu harhailevan ainakin Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä (kts kuvat). Äxän henkilökunnalla ei ole mitään tietoa mitä tämä merkitsee ja ns seisova johto ei ole myöskään asiaa kommentoinut koska ovat lomalla sikailemassa. Epäilyn alla ovat Lipposten Veljesten sisäpiirikaupat ja “luova verosuunnittelu” sekä juhannuksen seudun äärimmilleen viritetty alkkomahoolin käyttö. Jos näet tämän jättiläispökäleen tien päällä elä soita poliisille mutta ota siitä esim kuva myöhempää todistelua varten. Jos taas auton kyljessä komeileva “Sinä olet kakkapylly” loukkaa sinua voit soittaa pahan mielen puhelusi helpdeskiimme ja haukkua Äxäläiset pataluhaksi. Toinen tärkeä uutisoitava tapahtuma on männä viikolla käyty keskustelu henkilökuntamme jäsenestä Antti Bomanista ja häneen liittyvistä Boomannoksista eli mitä biisuleille tapahtuukaan kun sana Woman korvataan Bomanilla. Tapahtuu ihmeitä. Ideamme sai teiltä ihastuneen vastaanoton ja Antti Bomanin ilme oli synkempi ja pettyneempi kuin koskaan, kiitos siitä kuuluu teille! Totuushan on kuitenkin se että “Bomanin” voi survoa lähes mihinkä hyvänsä väliin tahikka paikkaan ja mihinkä tahansa biisiin. Otetaan nyt esimerkiksi Police -orkesterin tuotanto, biisit kuten “Booooooman, You Don’t Have To Wear That Dress Tonight” ja VARSINKIN tämän hetken lempparimme “Message In a Boman” saavat uskomattoman tunnelman aikaiseksi.

Ja levyjäkin sitä taas julkaistaan tälläkin viikolla, uutuuksista sinulle kertoo peloton levyseppämme Tuomas ja sieltä poimittakoon mm Bullet For My Valentinen uutukainen ja myös Gorillazilta tuleepi uutta lettua ou jeah.
Katsoppa kaikki muut uutuudet tästä näin!

Uudelleenjulkasujen suhteen meno on myös erityisen kohillaan:
Gunnareitten Appetite For Destruction tulee tarjolle neljänä eri versiona, valitse omasi lompuukin sietokyvyn mukaan.
David Bowien erikoisjulkaisut Christiane F ja In Detroit Brecht’s Baal joita voit saada itsellesi vain kävelemällä lähimpään Äxään eli nettitilaukset eivät ole näihin mahdollisia. Myös Bruce Dickinsonin Scream For Me Sarajevo on syytä mainita, sitä ei ole hetkeen saanutkaan! Ja päälle kun lisätään vielä John Coltranen Both Directions at Once – Lost Album niin alkaa olla meiningit kohillaan. Paitsi että ollaan pakotettu kertomaan että KXP:n vanhempaa levyä on taas saannillaan sekä King Diamondin vinyylitkin vielä Ja Vestankin vinyyli pitäisi taas tuleman uu jeah! Eihän nämä lopu ikinä!


Tulevia uutuuksia ollaan saatu tarjolle ainakin seuraavia:
Jarkko Martikaisen elokuussa tulevaan levyyn saatiin tehtyä ns erikoisjärjestelyjä: Levyn kylkeen voit saada t-paitaa SEKÄ livelevyä Ruosterastaat -kiertueelta. Näitä on luonnollisesti rajattu määrä tarjolla joten toimiman sinun pitämän!
Lisäksi myyntiin on laiteltu tulevia julkaisuja artisteilta kuten Spiritualized, Omniun Gatherum, Pineapple Thief Jean Michel Jarren juhlakokoelma ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukauksen tulevan kirjan saat tilattua nyt myös Niskis-kassin kanssa.

Ja uusintajulkaisuista herkullisimpana on tulossa Led Zeppelinin Song remains the same

Käytettyjä vinyyleitä on tarjolla myös, niitä on osteltu koko kesäkuu ympäri mualimmoo pää ja muut ruumiinosat märkänä ja nyt niitä alkaa purkautumaan teidänkin saataville. Tällä viikolla eritoten Rock-osastolta löytyy herkkuja ja artistit kuten David Bowie, Doors ja Rolling Stones ovat hienosti edustettuna. Muista että jokaista näitä on lähtökohtaisesti yksi kipale saannillaan.

Pitäkäämme vielä mielessä se että vinyylilevykäinen täyttää tänä vuonna 70 vuotta, sen kunniaksi laitettiin mieletön/vailla mieltä oleva 1300 lp-levyn Music On Vinyl -supertarjous päälle. Jos tästä listasta et löydä mitään mehukasta ostettavaa väitämme että vika on sinussa, tai sitten levyhyllysi on oltava pöyristyttävän muhkea.

Kaikki muut voimassa olevat tarjouksemme löydät muuten täältä!

Näillä eväin tämä viikko, kaikkea hyvää sinulle ja sinun läheisillesi uu jeah.

5 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä