Kuka Lipponen onkaan se, joka Äxän tarinan alunperin alkuun laittoi?

Tässä hän on, mies keskellä kera kuningaspulisonkien – kaiken pahan alku ja juuri! Se joka ns “pani” kaiken alulle. Hän on iskelmätaiteilija, bassovelho Jukka Pekka Lipponen, yhtiömme terävimmän kärjen isä Suomen Nilsiästä.

Hänen vastuullaan on siis se että Vinyylineuvos Jari Lipponen sekä Merkonomin koulutuksen huijaamalla suorittanut Toimitusjohtamme Jyri Lipponen on ylipäätään olemassa. Jos Äxä ja sen sekoilut teitäkin joskus vituttaa, voitte syyttää siitä osittain myös Veljesten isukkia, alkuperäistä Äxän tarinan alullepanijaa.
Lippos’Jukka oli iskelmäbändin laulusolisti sekä basisti (joka selittää jo paljon veljesten lähtökohtia tähän elämään) ja he kiersivät bändinsä kanssa Suomen maata tiivisti läpi vuoden eri soittoravinteleissa sekä luolissa 70-luvulta aina 90-luvun alun lamavuosiin. Keikkaa piisasi ja vuosien saatossa Isukin bändi säesti mm Laila Kinnuset, Seija Simolat, Lea Lavenit, Paula Koivuniemet, Reijo Taipaleet, Eino Grönit, Tapsa Rautavaarat ja Dannyt sekä Armit – niistä urotöistä annetaan kyllä Jukalle täydet 1000 pistettä! Kovia tarinoita näistä 70-luvun ns huruvuosista riittää varmasti kymmeniä kerrottavaksi, joten näihin palataan kyllä seuraavissa numeroissa. Isukki on tosin kertonut pojilleen että kiertueet olivat aina hyvin asiallisia ja rauhallisia, keskityttiin vain soittamiseen ja viinan kanssa ei juuri koskaan lotrattu. Sen uskoo ken tahtoo (me emme), mutta totuus on kuitenkin se että alkoholi eli kosanderi ei ole ollut Isukille koskaan mikään ongelma sillä se maistuu hänelle edelleenkin oikein hyvin.
Tajuttiin sitten näitä Äxän syntyaikoja tässä muistellessamme sellanen homma että vaikka täytettiin tänä vuonna 20 vuotta, me ei olla IKINÄ tehty koko historiamme aikana kunnollista Suomi-iskelmään keskittyvää levykäiskamppista . Se on hulluutta sekä typeryyttä, myönnämme tämän avoimesti ja nyt asiaan tuleepi muutos: Laiteltiin nimittäinsä emä mälli 2cd-kokoelmia supertarjoukseen ja jos Rautavaaran Tapio , Laila Kinnunen , Olavi Virta , Carola , Danny , Irwin ja Reiska Taipale kiinnostaa – nyt jos koskaan on sinun aika raottaa lompuukkisi levälleen, sujauttaa käsi seteliosastolle, heittää hyvästit rahuleillesi ja laittaa kerralla iskelmäosasto kotihyllyyn kuntoon.
Tämän iskelmätarjouksen löydät kun naksit tästä linkistä!

Muita piinkovia uusia tarjouslevyjä sisältyy seuraavin otsikoin varustettuihin kampanjoihin:
Suomimusiikkia halvalla koko kesän

Metalli- ja rock-klassikoita halvalla

Uutuusrintamalla edetään jälleen kovaa vauhtia ja tänään 8.6. Äxien hyllyistä löytyvi mm. nämä julkaisut:

Prince Roger Nelson olisi eilen 7.6. täyttänyt 60 vuotta ja suuren artistin muistoa sekä mittavaa uraa kunnioitettiin julkistamalla syksyllä ilmestyvä, julkaisematonta materiaalia sisältävä albumi Piano & a microphone 1983. Levyllä Prince laulaa ja soittaa pianoa kotistudiossaan vuonna 1983. Mukana on kiinnostavia varhaisia versioita myöhemmin levyillä ja keikoilla tutuksi tulevista kappaleista, mm. Purple rain -hitistä. Ota ennakkotilaus haltuun tuosta alta naksimalla!

Tulevien julkaisujen saralta nostetaan esille tällä kertaa seuraavat helmiäiset:

Lopuksi perustavaa laatua oleva kysymys:
Kiinnosteleeko livetaltioinnit ja etenkin bändit nimeltä In Flames sekä Five Finger Death Punch ? Jos vastasit kyllä, kannattaa napsauttaa telkkari auki joko 9.6. lauantaina klo 23 tahi sunnuntaina 10.6. 13:45 jolloin Yle Teema näyttää bändien keikkakoosteet viime vuoden Rock am Ring -festareilta.
Muista myös ensi viikolla ilmestyvät cd-uusintajulkaisut FFDP:n kolmesta ensimmäisestä albumista: Way of the fist , War is the answer ja American capitalist .

7 kuukautta, 1 viikko sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä