Daven työsopimus on nyt tehty ja Nick Drakekin täyttäisi 70 vuotta

Daven koeaika Fredan Äxässä alkaa olla nyt ohi ja tiukkojen ja pitkällisten yön yli kestäneitten neuvottelujen jälkeen päästiin sopimukseen Daven työehdoista -sekä eduista. Dave on nyt siis Äxän kokopäiväinen työntekijä, onnea Dave!

Dave kertoi että on viihtynyt Äxässä oikein hyvin – lempilevyjä saa kuunnella joka päivä, lounaspalvelu pelaa, ulkoilutaukoja on riittävästi ja asiakkaat on ihania, eritoten ne jotka vähän rapsuttelee ja kertoo kuulumisia samalla kun suorittavat levyostojaan. Palkka on kuulemma pettymys mutta niin se on kaikille Äxäläisille.
Mutta yksi asia josta saatiin oikeasti negatiivista palautetta on Daven päiväunet (joita hän nukkuu useita päivässä, yleensä näyteikkunassa). Ongelma on siinä että yli-innokkaat ihailijat tulevat kolkuttelemaan ikkunaa kun Dave-koiruliini on kauneusunosillaan ikkunassa. Katsella saa ja kuvia voi ottaa mutta hei eihän nyt kesken unien pidä haukkua herätellä ilman hyvää syytä. Tätä Daven herättelyä ei suinkaan harrasta nuorisohuligaanit vaan ihan aikuiset ihmiset, rippikoulun käyneet ja rokotukset saaneet! Meille (ja uskomme että suurimalle osalle ihmiskuntaa) on selvää että jos näet koiran jolla on silmät kiinni, hän useimmiten nukkuu eikä esim fiilistele savupäissään musaa.
Jos koet että tämän viestin jakaminen edesauttaisi ikkunaan koputtelun loppumista ja Daven kauneusunien katkeamattomuutta, tee se. Tee se jo tänään! Sillä jos unien laatu ei ole jatkossa parempi Dave on uhannut liiton lakimiehillä ja muilla ikävillä seuraamuksilla kuten levyjen kulmien järsimisellä. Sitä kukaan meistä ei halua!

Ja mutta nythän eletään siis Juhannusviikkoa eli Äxät on vielä torstaina normaalisti auki mutta sitten perjantai ja lauantai ollaan kokonaan kiinni ja muissa hommissa. Tiedätte kyllä missä. Juhannusviikonlopulle on kuitenkin luvassa erikoisherkkua käytettyjen cd:eitten ja vinyyleitten himoajille, siitä lisää perjantaina heti aamusta! Ja kun kerta käytetyt mainittiin niin on todettava että tälle viikolle kerettiiin saada ihan hyvät mällit tavaraa kauppoihin, ainakin David Bowieta, Rolling Stonesia sekä soundträkkejä on nyt hyvät setit tarjolla. Mutta miten kauan, se on eri juttu se koska suurinta osaahan on vain se yksi kipale. Täältä näet koko käytettyjen vinskojen valikoiman ja voit sitten ns “suodatella” hommat miten parhaaksi näet:

Uutuusrintamalla kohisee myös – tällä kertaa sinulle niistä vaahtoa mies mustissaan, Oulun Joni! Jonilla on oikeasti myös pää harteillaan mutta vielä emme ole saaneet “sitä” sivuillemme saakka. Uutuuksissa on herkistelyä Mardukin tapaan ja Panic At The Discon uutta. Erikoismaininnan annamme tällä viikolla Kamasi Washingtonin ʺHeaven and Earthʺ -levylle. Jos jatsihommat avaruustrippailulla yhtään napostelee niin tähän sinun kuuluu tutustuman, mieletön levy!

Uudelleenjulkaisuista sekä tulevista julkaisuista nostettakoon esille U2 -orkesterin Achtung Baby joka saa viimeinkin uudelleenjulkaisun ou jeah ja samassa rytäkässä julkaistaan myös Zooropa sekä Best Of 1980-1990. Lisäksi tyrkylle tuli Devin Townsendin vinyyliboxin kakkos-osaa ja saatiin myös ERIKOISHERKKU-BUNDLE kera paidan tuohon tulevaan Dvd/ Blu-Ray hässäkkään, tätä saapi luonnollisesti vain Äxästä!

Ja vielä kun päälle jysäytetäään Depeche Moden sinkkuboxit sekä Brett Andersonin vinyyliuusinnat ja samaiset Eurythmicseiltä niin alkaa olla paketti kasassa.

Tällä viikolla vietettiin myös kovan luokan synttäreitä sillä tiistaina 19.6.2018 herra nimeltä Nick Drake olisi eläessään täyttänyt tällöin 70 vuotta. Terveisiä Nickille tuonpuoleiseen ja me ainakin kuunnellaan juhannuksen seutuun sekä ʺFive Leaves Leftʺ että ʺPink Moonʺ -levyt erityisellä hartaudella, huikeita levyjä molemmat!

Siinäpä sitä on jo painavaa asiaa yhdelle juhannusviikolle. Niille jotka eivät aio tulla perjantaina katsomaan sivuillemme mitä käytettyjen erikoisuutta ollaan viritelty viikonlopulle, toivotamme oikein hyvää juhannusta! Ja niille jotka tulevat perjantaina sanomme kuulemiin. Heippa.

5 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Tapahtuu Helsingin Äksässä