RSD-herkuttelua tarjoushinnoin täysin rinnoin!

Roima mälli Record Store Day -erikoisjulkaisuja nyt alennuksessa, joitain ei montaa kipaletta enää ole jäljellä. Nopeus on valttia, emme suosittele malttia!
P.S. Syyn alla olevan kuvaan löydät blogin loppukevennyksestä.


Kevään korvilla tulee välillä nasauteltua kosanderi jos toinenkin kun ilmat lämpenee, vaatteet vähenee ja tisulit sekä nisulit päätyvät enempi näkökenttään kuin talviviimoissa. Tällaisten ärsykkeiden vaikutuksen alaisena taidettiin tehdä tämänkertaiset Äxän Record Store Day-julkaisujen tilailutkin, sillä joidenkin levykäisten kohdalla määrät nousivat lähes mielipuolisuuden tasolle. Koska emme halua lepuuttaa levykäisiä varastossa vaan saattaa ne teidän rakkaiden asiakkaiden omistukseen, laiteltiin nyt leijonanosa tänä vuonna jäljelle jääneistä RSD-julkaisuista alennukseen.

Jollei alennushommat kiinnostele, niin uunituoreita uutuuslevykäisiä löytyvi taasen mielin määrin ja nekin ovat aivan pätevä kohde, johon tuhlata kaikki rahulinsa. LPR-Äxän Jannen laajemman suosituslistan löydät täältä mutta tästä vielä ns. “hoteimmat” tärpit esiin:
Dimmu Borgir – Eonian | Jarkko Ahola – Mä tuun sun luo | Maj Karma – 101 TAPAA OLLA VAPAA | Sielun Veljet – Musta laatikko (uusintajulkaisu vain Äxästä!) | Ihsahn – Ámr | Fear Of Domination – Metanoia | Joose Keskitalo / Paavoharju : Unohdetaan jo se taivas LP + Tuote-kirja | Stam1na – Raja 10v. painos

Jos hardrock-hammasta kolottaa, tarkistahan Frontiers Recordsin maukas tarjouskampanja tästä näin.
Tahi kotimaisten artistien boksitarjous , jos tarvitset ns. perusoppimäärän vaikkapa Love Recordsin tuotannosta!

Loppukevennyksenä tähän pelkkää asiaa sisältäneeseen blogilaiseen laitettakoon lyhyt katsaus Äxän “edustajiston” arkeen:
Meillä Äxässähän on tätä nykyä sen verta ankea meininki että firman edustusbudjetti on tingitty aivan minimiin – ei oo espressokoneita, ilmasta kosanderia saadaan kovin harvakseltaan ja nyt viimosin liike on että hotelli-öitäkään ei enää oikein suvaita, törkeää! Tämä taas on aiheuttanut sen että joudutaan työreissuilla yöpymään Airbnb-asunnoissa ja sen myötä laitetaan pää levolle hyvinkin erilaisiin tyynösiin.
Kuvassa yksi kohdalle sattunut tyynyliina jossa Merkonomin koulutuksen suorittanut Toimitusjohtajamme nukkui kuulemma koko vuoden makoisimmat unet. Morjens.
#kauniitauniaomankullinkuvia

8 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä