Mitä parhainta äitylienpäivää oujes!

Tässä kuvassa on Helga, Helga-Mummo. Hän on ollut vuosikausia töissä Levykauppa Äxässä kirjanpidon assistenttina ja olisi voinut jäädä viime vuonna eläkkeelle muttei halunnut. Hän halusi jatkaa työelämässä koska kuullun mukaan “työkaverit on niin ihania” ja myös Äxän sekoilujen seuraaminen paraatipaikalta kiinnostelee.


Laskujen raplailun lisäksi Helga-Mummolla on suht ratkaiseva rooli Äxän tarinassa (ja siitä että koko tarinaa on ylipäätään olemassa) sillä tämä samainen henkilö on vastuussa siitä että ns “Veljekset Lipponen” eli Äxän perustujat Jyri & Jari ovat syntyneet tähän maailmaan. Helga on siis Merkonomin koulutuksen puljaamalla suorittaneen Toimitusjohtajamme sekä Suomen ainoan Vinyylineuvoksen Äiti. Synnytyksen on täytynyt olla mieletön savotta, onhan Merkonomimme tunnettu erittäin muhkeasta päästään!
Mutta se on todettava että meistä on mieletöntä että Helga-Mummo on mukana tässä meidän pikku yhteisössämme. Yritettiin ottaa Helgaan yhteyttä näin Äitienpäivän alla mutta hän oli lähtenyt lomareissulle Amerikan mantereelle puoleksitoista kuukaudeksi, eikä kuulemma joutanut höpöttölemään joutavia sillä oli juuri matkalla Bon Jovin keikalle. Haluamme jokatapauksessa toivottaa rakkaalle Helga-Mummolle, sekä kaikille Äideille ja Mummoille mitä parhainta ja ihaninta Äitienpäivää. Ilman teitä näistä hommista ei olisi tullut eikä tulisi yhtään mitään. Kiitos ja heippa-hei.
Äityliä voit kätevästi lahjoa ihanilla levykäisillä ja ollaan tehty sitä varten aivan erityinen tärppilista ja siitä löytyvi varmasti jokaiselle ns. “jotakin”.

Tämän viikon uutuuslevyistä löytyvi suosituslistausta tästä osoitteesta , mutta otetaan vielä esille ns. “kuumimmat hotit” tähän alle:

Jos hevanderi sekä metalli käytettynä vinyylinä väräyttää viisaria, luohan katseesi ko. genrejen osastoillemme, jonne on lisätty nyt (11.5.2018 klo 18) mielenvikainen määrä tuoretta osteltavaa.
HEAVY LP | METAL LP

Paperi T: Kaikki On Hyvin LP – uusintapainos tulossa!
Ei olla varmoja onko nyt sentään KAIKKI hyvin mutta huomattavasti paremmalla tuntuu sillä saatiin JUURI korvanappiimme tieto että Paperi T:n tulevasta levykäisestä tulee myös toinen painos. Siitä kiitos kaikille kelle kiitos nyt vaan kuuluupi. Tästä ennakkotilaamaan uulalaa!

Siinä tärkeimmät tälle viikolle, ensi viikolla sitten uutta Amorphista ainakin ai että! muistathan että kyseinen orkesteri tulee vierailulle Fredan liikkeellemme perjantaina 18.5. klo 17.

Hei ja samoin Juha Tapio nimmaroi uudenkarheaa vinyliään samaisessa Fredan Äxässä keskiviikkona 16.5. klo 17 alkaen. Luvassa myös akustista keikkaa Juhan osalta.

3 kuukautta, 1 viikko sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä