Jos palkintoja satelee, ei haittaa vaikka on savet housussa

Männäviikolla Helsingin Äxä täytti pyöreät kymmenen vuotta ja muisteltiin liikkeen perustamisaikoja lämmöllä ja rakkaudella.

Yllä melko rauhallinen kuva silloisen Arkadiankadun Äxän työntekijöistä ja heidän “ystävistään” kymmenisen vuotta sitten – tämä siis ennen kuin maamme mainosmogulit olivat palkinneet Äxän “Sinä olet kakkapylly” -kaupanlanseerauskampanjan Grafian Kultahuippu -pystillä. Sen voittohuuman aikaisia kuvia emme sensuurisyistä pysty näyttämään edes blurrattuna, mutta mainittakoon, että erinäiset ihmiskehon ulokkeet, vaatteettomuus sekä väkivaltainen päihteiden nautiskelu liittyivät näihin kemuihin.
Pidämme myös salaisuuden verhon takana asian, jota meiltä on usein kysytty: tuleeko tämä kakkapylly-slougani tosielämästä eli onko männävuosina esim. omistajaveljestemme housuista löytynyt ns. “savipaakkuja” väärältä puolen kangasta? Loppujen lopuksi sillä ei liene suurta merkitystä, sillä jos tämmöisillä hölmöyksillä voitetaan palkintoja niin otamme kaikki olalletaputtelut ja haukut vastaan surutta 24/7!

Jollei pyllyttelyt kiinnosta vaan uutuuslevykäiset sekä muut musahommat niin tästä eteenpäin nakutamme eteesi vain pelkkää asiaa:
Turun Äxän Danne on listannut Uunituoreita levykäisiä viikolla 15 perjantain 13. päivä kunniaksi ja mm. nämä sisältyvät ko. suosituksiin:


Vinyylinhellimisviikkojen nivuset venäyttävä loppuhuipennus pitää sisällään Warnerin katalookista kontillisen verran vinyyliä, tarkalleen lähes 2100 kipaletta levykäisiä tarjoushintaan! Muun tarpeellisen tiedon Vinyylinhellimisistä saat naksimalla tuota ao. keltaista neliötä aamen.

Uusia tarjouksiakin ollaan saatu kivat määrät elikkäs näihin voipi uppoutua lähiaikoina, jos itsensä ja muiden koskettelulta ehtivi:

8 kuukautta, 1 viikko sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Uusimmat listat

Vuoden 2018 kovimmat
Matias - Helsinki
Top 2018!
Tuomas - Helsinki
2018 in the bag.
Petri - Helsinki