Tilaile täältä edukkaat metallit, hevit sekä raskaat rokit ja proget aamen

Raskaamman musiikkimaun omaaville tästä pöytään bloginpätkää, josta löydät vaihtuvia tarjouskampanjoita metallin, heavyn, raskaamman rokin sekä progen saralta.


Jos elämä tuntuu välillä nihkeältä ja ahistukset painaa mieltä sekä rintaa, kannattaa lääkkeeksi nautiskella reilut annokset raskasta mutta voimauttavaa musiikkia suoraan äänilevykäiseltä.
Seuraavien kampanjoiden tarjouksia hyödyntämällä parannat elämänlaatuasi, saat lisää ystäviä – välillä epäilyttäviäkin – sekä tuet Levykauppa Äxän missiota matkalla maailmanherruuteen.

Kotimaamme ihanainen Sakara Records hemmottelee levykäisfaneja ajankohtaisella tarjouskampanjallaan, josta löydät mm. Mokomaa ja Rytmihäiriötä röhönauruhintaan.

Maailman suurimman metallibändin elikkäs Metallican peruslevykäisiä sekä dvd/bluray-katalookia laiteltiin midprice-hintaan tässä kampanjassa, oujes!

Hollantilainen Mascot Records ilmoitti, että nyt pistetään ns. vehjettä tarjoukseen ja saatiin aikaan tällainen mukavan kokoinen kamppislista. Bluesimpaan uuteen rokkiin keskittyvän lafkan kärkinimiin kuuluvat mm. Black Country Communion, Joe Bonamassa, Paul Gilbert sekä Walter Trout. Check it out!

Svart Recordsin varastoale sisältää myös paljon raskaampaa muilutusta, doomia sekä progemaalailua. Ko. levykäisiä on saatavilla näihin hintoihin vain niin kauan kuin tavaraa riittää!

Jos kaipaat paitulia, lippistä tms. pukinetta tahi fanituotetta, naksi itsesi Sakara Recordsin tarjouslistaan – sieltä löydät mm. Mokoman ja Stam1nan “vehkeitä” ns. nauruhinnoin.

1 kuukausi, 1 viikko sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä