Onko Äxän uusi chat-ominaisuus ns. kova vehje vaiko turhaa ripaletta?

Avattiin parisen viikkoa sitten verkkosivuillemme ns chattipalvelu ihan vaan helpottaaksemme teidän asiakkaitten kommunikointia meidän suuntaamme. Ja hyvin olettekin kommunikoineet, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta!


Ihan alkuun: Äxän chatti ei ole paikka josta kannattaa yrittää vongata pimpulaa tahikka ns munaa, näitä kumpaakaan sieltä ei herahda vaikka kuinka yrittäisi – banni kyllä heilahtaa vonkaajille sitäkin helpommin!
Kun aukastiin tämä chattimme niin esimmäinen viesti joka helpdeskin väen ruutuun ilmaantui oli kysymys “sojottaako?”. Olimme tyrmistyneitä, tätäkö tämä nyt on. Luojalle kiitos myöhemmin selvisikin että kyseisen sojotus-viestin oli lähettänyt sairaan ja riettaan mielen omaava Äxän henkilökunnan edustaja. Häntä nuhdeltiin ja pyydettiin pitämään jatkossa sojotus-kyselyt omassa perhepiirissä ja keskittymään työntekoon.
Pidetään tätä chatti-palvelua päällä aina mahdollisuuksien mukaan eli mikään 24/7 palvelu ei tämä vielä ainakaan ole, joinain päivinä “se” on avoinna muutamia tunteja päivässä ja toisinaan jopa koko päivän. Jos chatti-palvelu on kiinni niin sitä kautta voit kuitenkin lähettää iisisti meiliä meille ja helpdeskin väki vastailee sinulle kun palaavat seuraavan kerran töihin. Ja tosiaan – chatista voit kysellä tilauksesi tilasta, jälkitoimituksista, yksittäisistä tuotteista ja jos esim koet että joku tärkeä levykäinen puuttuu valikoimastamme niin tänne chattiin voit sen kertoa.
Siinäpä se, eikun chatti laulamaan jos sen päällä näette olevan.

Kuvan uuniin matkalla oleva jättiläislihamureke ei liity asiaan millään tavalla mutta aika härskin näköinen pökäle se kyllä on pakko myöntää!

****

Ja uunituoretta pökälettä puskee tälläkin viikolla levykäisten ym. vehkeiden muodossa ilmoille, niistä kovimpina keihäänkärkinä nämä julkaisut:
The Prodigy – No Tourists | Andy McCoy – Andy KIRJA | Steven Wilson – Home Invasion LIVE | Huora – Kosto elää | Hank Von Hell – Egomania | Bob Dylan – More Blood More Tracks: The Bootleg Series Vol. 14 | Ilmiliekki Quartet & Emma Salokoski – Ligger Du Fortfarande I Sängen | Tenacious D – Post-apocalypto | Hector – Hectorin joululevy | Anna laulu lahjaksi -joulukokoelma

****

Ennakkoon tilaaminen ja varaaminen on usein suotavaa, etenkin jos tiedossa on ns. “kuumille kiville” menevä julkaisu. Tai vaikkei olisikaan, niin ennakkotilaamalla kuitenkin varmistat aina levykäisen saapumisen tykösi julkaisupäiväksi. Viime aikoina ollaan laiteltu mm. seuraavia herkkuja ennakkotilattavaksi:

TULEVAT UUTUUDET

TULEVAT UUSINTAJULKAISUT

7.12. “Marvel Hip-Hop Cover Variant” -uusintajulkaisuvinyylit:
50 Cent – Get rich or die trying
GZA – Liquid Swords
LL Cool J – Mama said knock you out

****

Laiteltiin hetki sitten pystyyn aivan mielettömän kova Leskis’Juice-aiheinen kilpailu!
Osallistumalla “siihen” voit voittaa 2 hengen liput Juice-elokuvan kutsuvierastilaisuuteen Tampereelle tahi Kuopioon sekä Juice-vinyyliboksin! Arvomme tämän lisäksi myös jokaisessa “Äx-kaupungissa” olevaan normaaliin näytökseen 2 hengen liput (Tampere, Turku, Kuopio, Oulu, Helsinki, Jyväskylä, Lahti). Näytökset ovat joulukuussa, tarkemmat ajat selviävät myöhemmin. Osallistu!

****

Kamppisosastoltamme seuraavanlaisia terveisiä:
1. Universalin vinyylitarjouksessa yli sata emähalpaa levykäistä! Piakkoin myös Äxien hyllyissä ja nettisaldoilla mutta tilauksia voipi toki jo paukutella sisään.
2. Varastoalen ‘outlet-poistoja’ lähes parituhatta nimikettä eli entisestään alennettuja tuotteita – tarjoushinnat voimassa niin kauan kuin vehkeitä on varastossa!

****

Yle Teema ja Areena tarjoavat tänä viikonloppuna Paperi-T:n Ruisrock-keikkaa perjantaina 2.11. ja Sting -dokkaria sekä -liveä lauantaina 3.11.
Seuraavaan kertaan, moido!

2 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä