Merkkipäiväänsä juhlii Hämäläisen Veli, jolla onpi suht muhkea peli!

Näin äityi suuri- ja mahtavapäinen Toimitusjohtajamme runoilemaan torstaina 15.11. kun havaitsi että mm. Levykauppa Äxän sisäänostoista vastaava Hämäläis-Veli täyttääpi vuosia.

On kuitenkin auttamattomasti hämärän peitossa miten Merkonomin tittelin itselleen huijaamalla saavuttanut Toimarimme on runossaan tähän lopputulokseen päätynyt ja lienee myös kaikkien kannalta hyvä, että emme saa koskaan tietää “sitä”. Sisäänostotykkimme tunnetaan toisaalta kovana pelimiehenä sillä seuraahan hän silmä kovana mm. jääkiekkoa sekä nakuttelee ns. pleikkaria ym. elektroniikkapelejä. Todennäköistä siis on, että Toimarimme pikku kosandereissa luotu runonen on yksinkertaisesti päin helevettiä muodostettu, jolloin siitä saa äkkiseltään hiukan vääränlaisen kuvan.


Kuvassa kyseinen juhlakalu ns. kärpäslinssien takana pohtimassa montako kollillista Black Friday -levyjä uskaltaisi tänä vuonna tilata per Äxä.

****

Tälle viikolle Veli kohortteineen onpi sisäänostanut mm. seuraavia uutuuslevykäisiä, joilta kuuluvista äänistä pääset nauttimaan tuotapikaa:
Smashing Pumpkins – Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun. | Mumford & Sons – Delta | Mark Knopfler – Down The Road Wherever | Jean Michel Jarre – Equinoxe Infinity | Musta Risti – s/t | Sacrificium Carmen – Hermetica
Sekä ihanat uusintajulkaisut: Pelle Miljoona – Moottoritie on kuuma | Kauko Röyhkä & Riku Mattila LP | Sia – Everyday is Christmas reloaded | Dark Buddha RisingRitual IX & Entheomorphosis & Abyssolute Transfinite

Myös ensimmäinen erä Kate Bushin odotettuja uusintajulkaisuja saatiin kaupoille. Nyt “niitä” siis saa!

****

Ennakkotilaukset ovat elämän suola, ainakin levykäisrakastajan näkökulmasta. Monen monta lättyä on taas luotu “systeemiimme” ja tässä tärppejä niistä, jotka ilmestyvät vasta myöhemmin ja joiden ennakkotilailu onpi vähintäänkin suotavaa. Kovimpana lyötäköön tiskiin kuitenkin Swallow The Sunin jouluksi saapuva spesiaali vinyyli-EP Lumina Aurea sekä tammikuussa ilmestyvä uutuusalbumi When a Shadow is Forced Into the Light. Kummastatkin onpi tarjolla spesuversioita, joita et tulee muualta kuin Äxästä saamaan! Ennakkomyyntejä haalii myös Andy McCoyn tuleva CD-EP, joka sisältää uutta musiikkia mieheltä neljän biisin verran! Yhdellä biisillä mukana myös Ville Valo. Lisäksi Marko Haaviston ja Kaarle Viikatteen yhteislevy Kuu on vaarallinen kuuluu viime aikojen “kohuennakoihin” – ja sitä saapi myös kera äxclusiivisen kangaskassin!

UUTUUDET

UUSINTAJULKAISUT

****

Viikonlopun ja alkuviikon Yle Teeman ja Areenan katseluvinkit tulevat tässä:
16.11. Yle Live: Stig Dogg
17.11. Sgt. Pepper’s Musical Revolution – dokumentti The Beatlesin klassikkoalbumista.
20.11. Timanttinen keikka: Jonna Tervomaa
21.11. Yle Live: Anderson .Paak

****

Black Friday lähestyy ja salaisuuksien verho on raottunut meille, jotka levytilausten kanssa puljataan. Tähän mennessä saadut listat näyttävät niin hyviltä, että mieltä kutkuttaa, kun ei saa vielä paljastaa kaikkia herkkuja, jotka nurkan takana odottaa! Lisäksi tänä vuonna ensimmäistä kertaa on luvassa tuotteita, joita ei saa mistään muualta maailmasta kun Levykauppa Äxistä! Ja ihan ikään kuin kirsikkana kakun päälle käytettyjen vinyylien neuvokset ovat nähneet vaivaa oikein olan takaa ja jokaiseen Äxään tulee sellainen täyslaidallinen kaikkea mahdollista harvinaista että morjens! Myös ennakkotilattavaksi tulee levykäisiä, joista ei monella ole varmasti aavistustakaan…

Mutta ollaan tästä ihan hissukseen vielä ja 23.11. sitten rytinällä!

1 kuukausi sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Uusimmat listat

Ihastuttavimmat 2018
Anne - Jyväskylä
Vuoden kovimmat!
Hurja - Tampere