Pienikin vinyyli on kaunis ja tärkeä - käytettyjen seiskatuumaisten osasto laajentui kertaheitolla!

Ootteko ikinä aatellut että kun kaikissa 12-tuumaisissa vinyylilevykäisissä on aina pieni reikuli niin kuitenkin melkein puolta pienemmissä seiskatuumasissa onpi välillä kunnon ns. “holetsu” keskellä levyä. Mm. näiden reikulien erilaisia koskettelumahdollisuuksia ovat meidän käytetyn vinyylin hikipajan mestarit miettineet kun ovat nyt iskeneet yli 700 käytettyä seiskatuumaista verkkokauppaamme saannilleen.


Tässä kuvassa onpi otantaa H-kirjaimen kohdalta mutta myös muut aakkoset ovat laajalti edustettuna käytettyjen seiskojen valikoimassamme. Mm. heti edellisestä aakkosesta eli G:stä löytyvi heti Irwin Goodmanin sinkkuja läjäpäin ja hiukan taaksepäin vielä selatessa C:sta Curen seiskoja ja aakkosten loppupäähän hilautuessa esim. Queens Of The Stone Agen ja Waltarin sinkuloita.
Tästedes n. kahden viikon välein päivitämme käytettyjä seiskatuumaisia tuonne samaisen linkin taakse, näin ovat käytetyn vinyylin loordimme lupailleet.

****

Vaikka vanhat levyt ja klassikot toimivat toki aina, on meillä aina sijaa sydämissämme uutuuslevykäisille ja niitähän taas puskee ns. ovista ja ikkunoista tälläkin viikolla: Poets Of The Fall | Twenty One Pilots | Cat Power | Exploding Eyes Orchestra | Ritarikunta (värivinyyli vain Äxästä!) | Se (kuten myös!) | Lindsey Buckingham | Roxetten 30-vuotisjuhlapainos | Demilichin demokokoelma | Ottaisinko vaiko en -kosanderisampleri

Hakiksen Ollin uutuuslistasta löydät lisää 5.10.2018 ensi kertaa Äxän hyllystä löytyviä levykäisiä.

****

“Ihan ok” (eli aikas älyn kovaa) uutta sekä uusintajulkaisua onpi taas laiteltu ennakkotilattavaksi ja näistä linkeistä pääset “niihin” käsiksi:

Ja Bushin Katelta tuleepi marraskuun lopussa aivan mieletön kattaus uusintajulkaisuja vanhoista klassikoista, jotka on saatavilla erikseen sekä myös vinyyli- että cd-bokseina.


****

Vinyylikeskeistä asiaa vielä! Nimittäin Kuopion Äxän Rikuliini väsäsi teille tällaisen kätevän tärppilistan vehkeistä, jotka kaikki vinyylejään rakastavien ihmisten pitäisi omistaa. Ja samaan formaattiin liittyen, kaikkivoipainen “Raine” (nimi oikea) on taasen kasannut meille uuden laajan Vinyylivinkkilistan sekä tummanpuhuva tehotriomme Svart Recordsin tulevista julkaisuista napattuja suosituksia.

****

Äxän sivistyslautakunta ilmoittaa: tänä päivänä 5.10. julkaistiin mm. Led Zeppelinin legendaarinen kolmas levy vuonna 1970 ja syntympäiviään viettävät seuraavat musamaailman tunnetut nimet:

****

Viikonloppuna kannattaa Yle Areenalta vilkuilla mm. Mötley Crüen jäähyväiskeikan koostetta, Mavis Staples -dokumenttia sekä Bo Kaspers Orkesteria akustisesti, taltioituna Helsingissä tänä vuonna.
Musantäytteisiin kuulumisiin päätämme tämän blogimme täältä tähän!

3 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä