Mitä yhteistä voi olla J. Karjalaisella, Pää Kii -orkesterilla, Amaranthella ja Disturbedilla?

Vastaus löytyy kun katsot tämän viikon uutuusjulkaisuja, sillä jokainen otsikon artisti tahikka orkesteri paukuttaa tiskiin 19.10.2018 uuden levykäisen ja niitä saapi luonnollisesti kaikista maailman Levykauppa Äxistä.

J. Karjalaisen Sä kuljetat mua -levyn kylkeen saapi osteltua myös t-paitaa , girlie-paitaa sekä kangaskassia. Ja nämähän on saatavilla siis vain ja ainoastaan Äxästä. Myöskin vain Äxästä saatavaa valkoista vinyyliä on vielä vähäsen ns. vapailla markkinoilla eli kannattaa napsia sen tilaus välittömästi jos et vielä ole tätä “hommaa” hoitanut kuntoon.

****

Muita tuoreita asioita tällä viikolla edustavat mm. Samuli Edelmannin sekä MØ:n uutuuslevyt sekä vastikään valikoimaan saapuneet – aivan järjettömän komiat, voidaan häpeilemättä hehkuttaa! – vinyylikehykset, joilla saat levykäisiä esille seinälle helposti ja tyylikkäästi. Löytyvi mustana sekä valkoisena .

****

Mitä kuuluu tulevien julkaisujen rintamalla? No aivan helevetin hyvää, kuten ehkä odottaa saattaakin. Luoj-Anne “sidekickiensä” suosiollisella avustuksella ovat taas luoneet kasapäin mielettömiä levykäisiä ennakkotilattavaksi ja niihin suosittelemme sinun iskevän kyntesi hetimiten.

Uutuuksia:

Uusintajulkaisuja:

****

Tarjouskampanjoita onpi tällä hetkellä tarjolla enemmän kuin aikoihin. Käyhän läpi nämä alennetut levykäiset ennen kuin ne nostetaan taas ns. riistohintoihin: Queen | Metallica | Beatles-jäsenten soolot | U2 | Century Median metallit ja proget | Eagle Rockin DVD:t ja blurayt

****

Mitä yhteistä sitten onkaan Peter Toshilla sekä mm. Moonsorrowista ja Finntrollista tutulla Henri “Trollhorn” Sorvalilla? Ainakin sama syntymäpäivä elikkäs 19.10. – tosin Petteri on syntynyt Henua 34 vuotta aiemmin. Samaisella päivämäärällä on julkaistu myös mm. David Bowien Pin ups (v.1973) ja Coldplayn Mylo xyloto (v.2011). Muita synttärisankareita tällä viikolla ovat ainakin seuraavat artistit sekä klassikkolevykäiset:

17.10. Eminem (46v.)
18.10. Howard Shore (72v.)
20.10. Snoop Dogg (47v.)

16.10.1968 Jimi Hendrix – Electric Ladyland (muista 50-vuotisboksin julkaisu 9.11.!)
20.10.2003 Amy Winehouse – Frank
22.10.1969 Led Zeppelin – II

Onnittelut kaikille ja itse kullekin säädylle!

Loppuun katseluvinkkiä, nimittäin 19.10. alkaen Yle Areenassa onpi nähtävissä Imelda Mayn viimevuotinen konsertti ja 20.10. alkaen L7-yhtyeestä kertova dokkari Pretend We Are Dead. Antoisia katselu- ja kuunteluhetkiä!

3 kuukautta sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä