Warnerin vinyylikampanjassa parituhatta herkkulevykäistä tarjoushintaan!

Jos ns. “musta herkku” elikkäs vinyylilevykäinen kiihottelee mielesi sopukoita, käyhän selaamassa tämä tarjouskampanja läpikotaisin.

Voiko uusi vuosi alkaa ihanammin kuin vinyylilevyä hiplaten ja sen keskireikulia ropeltaen ja siitä lävitse kiikaroiden? Ei meidänkään mielestä ja just Sinun vinyylifetissejä varten laiteltiin Warner-yhtiön sukkelien tyyppien kanssa kasaan tällainen “pikkunäppärä” tarjous, josta löytyvi railakkaat parituhatta vinyylilevyä .

Muista että tämäkään tarjous ei lopunaikoihin asti kestä, joten sen hyödyntäminen on paitsi oikeutesi, myös velvollisuutesi. Jos levykauppiaan kyykyttely kanta-asiakasleimojen muodossa kiinnostelee – elikkä halvempien hintojen lisäksi saat ostosten myötä myös alennuksia – luehan täältä miten se onnistuu helposti ja mestarin elkein.

2 viikkoa, 3 päivää sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä