Kuuluuko pääsi sisältä käskyjä kuten 'Osta levyjä kun halvalla saat'?

Jos näin on, suosittelemme sinua tottelemaan kyseisiä ääniä ainakin näissä levykäisten ostohommissa. Jos taas äänet käskevät sinut esim riisumaan kaikki vaatteesi julkisella paikalla, harkitse tätä tarkoin, sillä kokemuksesta voimme kertoa että sanomistahan siitä tuleepi ja voi olla että ns “koppi” ja/tahikka keppi heilahtaa. Eli muista pitää ns vehkeesi piilossa muitten ahnailta katseilta ja keskity levyhommiin.

Mutta niin, niihin tarjouslevyihin! Tällä hetkellä on tarjolla monenlaista tarjousmälliä, ensinnäin saatiin ruuvattua päälle Music On Vinyl -tarjous jossa on taas mieletön määrä klassikoita sopuhinnoin. Samoin tehtiin tällainen kotimaisten vinyyleitten kamppis jossa on paljon suomirappia ja lisäks muuta suomimusaa á 13-15,95 euroa. Metallilafka Peacevillen katalookista saatiin n. sata levykäistä herkkuhintaan ja uusioprogempaa sulostelua julkaiseva Kscope iski viitisenkymmentä nimikettä meille nauruhinnoin hah hah!
Sen lisäksi on cd:nä halavalla bändejä kuten Metallica , Ensiferum , Santa Cruz , Antti Tuisku , Jonna Tervomaa sekä Viikate . Eikä tässä suinkaan vielä kaikki: Lisäksi löytyy tarjousta 5 cd:n boxeista pelleilyhinnoin 15,95/boxi ja vielä viimoisena haluamme kertoa että Mokoman paidoista rusauteltiin syysalea päälle.

Sanomattakin lienee selvää että kaikki tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan mutta sanomme sen siitä huolimatta.
Muista myös että jos haluat säästää aina näppylöitä kehon eri alueille ja eritoten nivustaipeisiin tuottavat postikulut, valitse kassalla “noudan tilaukseni myymälästä”. Silloin sinä säästät ne mutta vastineeksi joudut poistumaan kotoasi ja kohtaamaan jonkun epäilyttävistä myyjistämme.

1 viikko, 2 päivää sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Tapahtuu Helsingin Äksässä