Jos sinua kiinnostaa postikuluttomat cd -ja vinyylitilaukset niin klikkaappa tänne!

Hei kuulkaas, saatiin nyt tehtyä sellainen diili Danske Bankin kanssa että kaikki MobilePay:lla tehdyt tilaukset ovat hetken pienen postikuluttomia. Eli – tilaat sitten vinyyleitä, cd-levykäisiä, huppareita tahi tulevia julkaisuja niin sinun ei tarvitse maksaa lainkaan postikuluja kun valitset kassalla maksutavaksi MobilePayn.
Jos sinulla ei ole vielä Mobilepay -sovellusta niin sen voit käydä imuttelemassa älyluurisi sovellusshopista. Se on täysin ilmaista. HUOM, sinunhan EI siis tarvitse olla Danske Bankin asiakas saadaksesi MobilePayn käyttöön.

Joten toimi siis seuraavasti ole hyvä:
1. Lataa itsellesi ilmainen MobilePay jos sellaista ei “vehkeessäsi” ennestään jo ole. Tämä on helppoa, jopa niin helppoa että mekin osasimme tehdä tämän ns “latingin”.
2. Mene sivuillemme, tilaa haluamiasi levyjä kuin mielipuoli. Jos et millään keksi mitä tilata, tutkaile esim TULEVIA julkaisujamme tai tätä blogia jossa kerrotaan kaikki tämän hetken kuumimmat tarjoukset.
3. Mene kassalle ja naura ääneen kun joku muu maksaa postikulut puolestasi.

HUOM! Postikuluttomuus MobilePay:ta käyttäessä jatkuu 1.10. saakka ou jes!

1 viikko, 6 päivää sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Tapahtuu Turun Äksässä

Tapahtuu Helsingin Äksässä