Suomiräppiä himoedukkaasti!

Kotimaisen räpin ja hiphopin tarjous tekee kesästäsi entistäkin ihanamman!

Nyt on aika totisen kaupankäynnin ja siihen avautuu jälleen uusia mahdollisuuksia kun iskimme suomiräppiä nauruhinnoilla tarjoukseen. Täältä löydät yli 120 kotimaista räppilevykäistä muutamasta killingistä ylöspäin, enempi cd-muotoisia mutta löytyvi sieltä jokunen ihana vinyylilätykkäkin. Tarjolla mm. DJ Polarsoulia, Jonttia, OG Ikosta ja Pyhimystä.

Kun olet hieraissut silmiäsi tämän uskomattoman onnenpotkun jälkeen, kannattaa suunnata lähimpään Äxään, hieraista lompakosta esiin viimeisetkin kesälomaan säästetyt rahulit, pajauttaa ne tiskiin sekä nauttia omalaatuisesta euforiasta kun levyhyllysi kasvaa jälleen uusiin järkyttäviin mittoihin. Ja tämä ihanuus jatkuvi koko kesän oujes!

1 vuosi sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä