Hevanderin herutusta - lue täältä miten pidät mielesi balanssissa metallitarjousten avulla

Kevät koittaa, pukineet vähenee ja tarjoukset kovenee. Tähän blogiin päivitämme uusia metallitarjouksia sitä mukaan kun Vanha Vihtapöksy meille niitä suopi. Ujutahan siis tämän sivun osoite kirjanmerkkeihisi ns. “rankat”-osastolle.

Kuuluuko elämääsi epämääräinen saatananpalvonta, raivokas päihteiden käyttö sekä näistä asioista huomauttelevat läheiset? Sukulaisia tahi ns. “johdatusta” et voi valita, mutta jonkinlaista tasapainoa elämään saat esim. hankkimalla keväisistä metallitarjouksistamme viikottain nipun levykäisiä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että vähintään kolme uutta metallilevyä viikossa pitää mielen, kehon ja etenkin sielun ihanassa tasapainossa. Ja mitä enemmän levyjä ahdat hyllyysi sitä paremmin sekin pysyy balanssissa eikä sinne muodostu inhottavia välyksiä eli tyhjiä kohtia.

Aloitamme tarjousheruttelun klassikkojen klassikolla, sillä hevimetallin peruspilari Iron Maidenin cd- ja dvd-tuotantoa on taasen laiteltu halvennukseen. Jos jokin Maiden-albumi vielä uupuu levyhyllystäsi, hoida tämäkin balanssiasia kuntoon naksauttamalla puuttuvat “irmat” ostoskoriin ja sitä kautta haltuusi.

Jos Iron Maiden tuntuu liialta läpyttelyltä ja kaipaat elämääsi enemmän örinää ja sikailua, ota haltuun lähes 200 herkkunimikettä käsittävä Century Media -yhtiön tarjouslistamme . Löytyy sieltä muutakin kuin kuolometallia ja kirkonpolttoa, mutta niillähän pääsee aina hyvään alkuun.

Jos kotimainen metallityöstö on ns. “sun juttu”, lienee Sakara Recordsin 22-osainen tarjousohjelma juuri sitä mitä haluat elämältäsi tällä hetkellä. Mokomat, Stam-yksi-nat ja muut nyt vain seiskaysiviis.

Universal Musicin yhteyteen sulautuneet pitkän linjan hevitehtaat Spinefarm ja Candlelight lyövät yläfemmoja kilpaa tällä metallitarjouskampanjamme osastolla , josta löydät tiukat tahtipuikonheiluttajat Bodomista Sólstafiriin.

Sony Music sekä sen alaisuudessa operoivat legendaariset metallityöstämöt Metal Blade sekä Nuclear Blast osallistuvat myös metallikampanjaamme tällä 130 nimikkeen raskasmetallimällillä . Superhalvennuksessa mm. Cattle Decapitationia, The Crownia, Ozzy Osbournea sekä Kornia.

Mukana metallikamppiksessa myös brittiläinen death metal- ja grindcore -merkkipaalujen julkaisija Earache Records lähes sadan julkaisun panoksella. Tarjouksessa kuoloklassikkoja mm. Bolt Throwerilta, Carcassilta sekä Morbid Angelilta.

Warnerilta hevin ja metallin kyllästämään kampanjalistamme saatiin vajaan 200 levykäisen mällykkä. Mukana edustamassa mm. klassikkoartistit Black Sabbath, Alice Cooper, Dream Theater ja Pantera.

Muista aina ja iankaikkisesti, että nämäkin tarjouslevykäiset kun varaat lähimmältä Äxältä noudettavaksi säästät niljakkaat postikulut.

11 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä