Record Store Day #10 oujes!

Jo kymmenes levynkeräilijöiden unelmapäivä Record Store Day eli ammattilaisten kesken “RSD” vietetään lauantaina 22. huhtikuuta.
Huomio kaikille jotka ette pääse käymään levykaupoilla lauantaina: myymättä jääneet tuotteet vapautuvat nettikauppaamme heti vuorokauden vaihtuessa sunnuntain puolelle. Hämäriksi yöhommiksi siis menee tilailut, jos halajat välittömästi apajille.
Tämän linkin taakse ilmaantuvat myyntiin jääneet RSD-levykäiset!

Perinteiseen tapaan valtaosa päivän erikoisjulkaisuista on vinyyliä, mutta myös joitakin cd- ja kasetti-spesiaaleja julkaistaan. Saamme tuotteita rajoitetun erän, valikoimat vaihtelevat per kauppa ja ennakkovarauksia niistä ei voi tehdä. Kannattaa siis olla lauantaina 22.4. lähi-Äxäsi ovenkahvassa kiinni heti aamusta.

Tässä namukkaita tärppejä ja tiisereitä RSD-artisteista, joita meille on tilattu:
Airbourne, Alice In Chains, Animal Collective, Beatles, David Bowie, Anna Calvi, Chemical Brothers, Def Leppard, Doors, Flower Travellin’ Band, Goblin, Buddy Guy, Jamiroquai, Robert Johnson, Lou Reed, Manic Street Preachers, Mew, Pink Floyd, Ramones, R.E.M., Rush, Sia, Patti Smith, Bruce Springsteen, U2, Who

Ja tässä vielä ulkoäxäläis-Rainelta viime hetken suosituslista tämän vuoden RSD-julkaisuista!

RSD-spesiaalijulkaisujen lisäksi saamme jokaiselle Äxälle ns. “herkkumällit” harvinaisempia käytettyjä vinyylejä, jotka Vinyylineuvoksemme on rakastavin ottein teitä varten koonnut.

Huomioi myös liikkeidemme erikoisaukioloajat!
Äxät ovat auki RSD-lauantaina seuraavasti:
klo 9-15: Lappeenranta
klo 9-16: Tampere, Turku, Lahti, Vaasankatu/Hki
klo 9-17: Freda/Hki, Hakaniemi/Hki
klo 10-15: Kuopio
klo 10-16: Oulu
klo 11-16: Jyväskylä

Record Store Day pähkinänkuoressa:
Saavu ajoissa kivijalka-Äxään, kerää syli täyteen herkkulevykäisiä, “hoitele” tilisi tyhjäksi rahuleista ja nauti ainutlaatuisesta tunnelmasta kun läheisillesi luvattu lomareissu jää taas kerran tekemättä.

1 vuosi, 2 kuukautta sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä