Värisuorien juhlaa käytettyjen ja uusien vinyylien osastolla

Kovia värisuoria tarjolla!

Korttipelissä värisuoran tiskiin laittaja on ns. kova luu. Värisuoraksi voi nimittää myös varsin kattavaa yhden artistin useampaa eri levykäistä sisältävää kokoelmaa. Näitä jälkemmäisiä meillä olisi nyt tarjolla ja tilanne on silleensä mukava, että useasta levystä voi olla saatavilla useampikin eri maan tai erikuntoinen painos. Jotenka valinnanvaraahan on!

Mikäli haluat heti tykittelyyn niin tästä voit selata kaikki tämän viikon uudet käytetyt vinyylit

Heavyosastolle olemme sujautelleet jatkumoa viimeviikkoisiin. Useamman sadan levyn erä sisältää Demonia, Diamond Headia, Ian Gillania, Girlschoolia, Gary Moorea, Motörheadia, Ozzya, Rainbow:ta, Saxonia, Thin Lizzya ja Whitesnakea. Varsinkin ylläheitetty Dion ja alla Judas Priestin erät ovat varsin kattavat ja niistä on saannillaan useampikin painos per levy.

Kaikki viikon heavyt löytyy täältä

Fleetwood Macin täyspitkiä ja sooloja

Tällä viikolla ollaan laiteltu Fleetwood Macia samanlaisella paineella kuin Stevie Nicks pisteli kokkelia nokkaan pahimpina päivinään. Bluesryttyytyksestä ysärille asti, liveä ja jos jonkinmoista kokoelmaa. Pari vähemmän nähtyä maksisinkkuakin on sekä parit soolot.

Kaikki Macit täältä ja muutamat poiminnat alla

Maistuuko Knopflerin suloinen kitarasoundi?

Sehän on se yksi maaliman tunnistettavimmista kitarasoundeista ja tyyliltään täysin omintakeinen Knopfler on trioineen vertaistaan vailla. Dire Straitsin studioalbumit ovat helposti eräitä kautta aikojen myydyimpiä, ovat siten niitä levyhyllyjen vakiovehkeitä.

Suosittelemme sinulle seuraavia Dire Straits kiekkoja

Maijan aution saaren top 20 indiet

Jos perustaisin autiolle saarelle levykioskin, löytyisi kyseisen “kitskan” valikoimista nämä 20 levyä sekä salmiakkia. …voisin kuunnella kyseisiä levyjä pitkästymättä aamusta iltaan ja syödä salmiakkiöverit joka päivä. Hmmm, mites tämä muuten eroaa normaalista vapaapäivästäni…? -Maija Äx

Katso tästä Maijan suosittelemat indielevyt

Vinyyliosaston uusimpia:

1 vuosi, 3 kuukautta sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä