Iron Maidenilta lisää vinyyliuusintoja

Iron Maidenin uudempi katalooki julkaistaan kevään ja kesän aikana kaiken kansan saataville laadukkainen vinyyliuusintoina. Varsinkin 90-luvun tuotannon alkuperäisistä vinyyleistä ovat fanit saaneet maksaa ns. maltaita vuosikaudet kun uusintajulkaisut ovat antaneet odottaa itseään. Nyt on kuitenkin koittanut hetki, jolloin Rautaneidon 90- ja 2000-luvun arkistot aukaistaan ja nämä ihanat tupla- sekä triplavinyylit lyödään tiskiin kolmessa erässä touko-, kesä- ja heinäkuussa! Kaikki tulevat uusintajulkaisut ovat jo ennakkotilattavissa ja kovin juttuhan on hankkia koko värisuora kertakietaisulla ettei tarvitse myöhemmin enää jossitella yhtään mistään. Kaiken kruunaa taivaallinen Iron Maiden -boksiloinen, jonka mukaan tulevi levyt Fear Of The Dark sekä No Prayer For The Dying ja siihen mahtuu vielä hyvin muutkin tämän julkaisuerän levykäiset. Montaa tätä hienompaa juttua ei ole!

Maiden-fanien kannattaa seurata myös käytettyjen vinyylien ja cd:iden osastoamme, sillä sieltä löytyy välillä mukavia harvinaisuuksiakin. Valikoima vaihtelee kysynnän, tarjonnan ja mitä näitä nyt on, mukaan.

1 kuukausi sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Tapahtuu Jyväskylän Äksässä