Iron Maidenilta lisää vinyyliuusintoja

Iron Maidenin uudempi katalooki julkaistaan kevään ja kesän aikana kaiken kansan saataville laadukkainen vinyyliuusintoina. Varsinkin 90-luvun tuotannon alkuperäisistä vinyyleistä ovat fanit saaneet maksaa ns. maltaita vuosikaudet kun uusintajulkaisut ovat antaneet odottaa itseään.
Nyt on kuitenkin koittanut hetki, jolloin Rautaneidon 90- ja 2000-luvun arkistot aukaistaan ja nämä ihanat tupla- sekä triplavinyylit lyödään tiskiin kolmessa erässä touko-, kesä- ja heinäkuussa! Kaikki tulevat uusintajulkaisut ovat jo ennakkotilattavissa ja kovin juttuhan on hankkia koko värisuora kertakietaisulla ettei tarvitse myöhemmin enää jossitella yhtään mistään.
Kaiken kruunaa taivaallinen Iron Maiden -boksiloinen, jonka mukaan tulevi levyt Fear Of The Dark sekä No Prayer For The Dying ja siihen mahtuu vielä hyvin muutkin tämän julkaisuerän levykäiset. Montaa tätä hienompaa juttua ei ole!

Huhtikuun lopussa alkoi Iron Maidenin peruslevyjen ja -dvd:itten tarjouskampanja, jonka valikoimasta voit lievittää vinyyliuusintojen odottelusta aiheutuvaa raudanpuutostilaa.

Maiden-fanien kannattaa seurata myös käytettyjen vinyylien ja cd:iden osastoamme, sillä sieltä löytyy välillä mukavia harvinaisuuksiakin. Valikoima vaihtelee kysynnän, tarjonnan ja mitä näitä nyt on, mukaan.

1 vuosi sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Tapahtuu Helsingin Äksässä