Asiallisia suojausvinkkejä sekä uusia ja käytettyjä levykäisiä

Meiltä saat käytetyn levyn oston yhteydessä myös asiallisen suojan hankinnallesi

Me mustien kiekkojen rakastajat törmäämme koko ajan erilaisiin levypusseihin, sisäpusseihin, kuvapusseihin.. you name it. Monesti käytettynä ostetun levyn sisäpussi voi olla ikävässä kunnossa ja pahimmassa tapauksessa sisältää asiaankuulumatonta pölytöhnää tai jopa kissankarvoja. Monesti myös uusien vinyylipainosten sisäpussit on tehty sellaisesta papurista, että ns. ulosvetäessä levyyn tulee ikävät “pussistavetojäljet”. Eiköstä näin?

Meillä Äxällä ollaan näitten hommien kanssa tarkkoja ja halutaan tarjota teille vain parasta. Näinollen meillä on oikeus ja velvollisuus vaihtaa nuhjuinen sisäpussi uuteen ja suojattuun Protectedin pussiin! Oletkin varmaan huomannut ostaessasi meiltä käytettyjä levyjä, että matkassa on yleensä originaali sisäpussi ja levy puhtoisesti uutukaisessa ja suojaavassa pussissa. Näin sinä saat sekä orggiksen talteen, että uuden hankkimasi levyn siinä arvoisessaan kunnossa. Oleppa hyvä!

Ylläolevan kuvan Deep Purple levykäinen liittyy tapaukseen paitsi sisäpussinsa myös erikoisuutensa ja ajankohtaisuutensa vuoksi. Onhan nimittäin näin, että kun tarkasti tihrustat niin voit huomata levy labelissa “not for sale” ja “promotion” tekstit. Meinaa tällä kertaa sitä, että olemme saaneet käsiimme mukavan harvinaisia promoja sekä makseja ja kuvalevyjä kyseiseltä klassikko-orkesterilta! Kaikki uudet käytetyt Purplet pääset katsomaan tästä.

Kotimaista, jazzia, ameriikkaa, progea, heavya ja punkkia viikon käytetyissä

Kaikki tämän viikon käytetyt vinyylit ovat taas saatavilla tuoreena Äxän kaupoissa sekä verkkokaupassa! Lukaisehan alta muutamat tärppäykset ja luonnollisesti alleviivattujen linkkien kautta pääset helpoiten napsimaan himoitsemasi levyt.

Hakaniemen Äxän vanha viisas kettu Pedro on laitellut tarjolle kotimaisia sekä punkkia että jazzia!=

Löyhästi “ameriikan mussiikkia” otsakkeen alle niputetaan tämän viikkoiset satsit Allman Brothersia, J.J. Calea, Eaglesia, Grateful Deadia, Gram Parsonsia ja Dolly Partonia. Kaikki oldiesit ja klassikot rokkipopit löytyvät täältä!

Heavymetalmaniassa jatketaan erikoispainoisin AC/DC:n, Alice Cooperein sekä Waspein! Mukana myös paljon muita vaikka Mötley Cruelta tai Nazarethilta. Kaikkiin tuoreisiin heavyihin pääset tästä!

Progeosasto on täydentynyt muun muassa Jethro Tullein, Jarrein sekä Rushein. Ihan kaikki uudet proget löydät tästä.

Lähteekö bläky? do you dig darkness?

Päätin tällä kertaa listata mulle tärkeimmät black metal-levyt, kun kyseessä on kuitenkin yksi rakkaimmista genreistä. Tää nyt ei ehkä oo ihan se “oleellisimmat 20 black metal-levyä”, vaan “20 Tanjalle rakkainta black metal-levyä”, joten elkää ihmetelkö missä on Mayhemit ym. tärkeydet.
Tsekkaa Tanjan black metallin 20 tärkeintä levyä listaus

Jess And The Ancientsin Thomas happoisissa tunnelmissa

Listailin tähän parisenkymmentä sixtarin helmeä, joiden parissa tulee usein tsuppailtua.
Jos haikailet rakkauden kesää, tai edes kevättä, niin nämä albumit ovat juuri sinulle omiaan!
Turn on, tune in, drop out!
Tällä kunnon asiantuntijalistalla psykedelialevyjen klassikot haltuun

Viikon uutuusvinyylit kaupoissa nyt!

Onko vielä viikon uusimmat vinyylit tsekkaamatta?

Otahan hyvä asento ja selaile viimeisimmät uutuuslevyt levy läpi tästä ja tilauta haluamasi!


Popedan Haista Popeda! vinyyli ilmestyy pe 31.3. ja nopeimmille ennakkotilaajille 16-sivuinen Juho Juntusen piirtämä Popeda-sarjakuva. Ennakkovaraa omasi siis välittömästi ja osallistu samalla kilpailuun jossa voit voittaa liput itsellesi ja kaverillesi valitsemallesi Popedan keikalle. Arvomme yhteensä kolme lippupakettia. Postaamalla Äxän Facebookiin kuvan itsestäsi ja rokkimakkarasta tuplaat voittomahdollisuutesi! Kilpailu päättyy maanantaina 3. huhtikuuta.

Äxän käytetyt levykäiset facebookissa

Tiesithän, että touhuamme facebookissa ja kerromme siellä avoimesti ihan kaiken mahdollisen mikä liittyy levyjen roplaukseen. Haluamme myös olla kanssakäymisessä juuri sinun kanssasi!
Ole siis etulinjassa ottamassa vastaan sisäpiirin informatsiooni ja astu Äxän käytettyjen levykäisten maailmaan

1 vuosi, 2 kuukautta sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä