Joulun muhkea infopaketti - näillä eväillä luot itsellesi ja läheisillesi Kaikkien Aikojen Joulun!

Täältä siis löytyypi kaikki olennainen jouluun liittyen: erilaiset lahjakortit, Best-säljaret, Äxäläisten kovimmat lahjasuositukset, kattava lista joululevykäisistä ja liikkeitten aukioloajatkin kerrotaan suht totuudenmukaisesti jne. jne.!

On selvää, että tällä blogilla on kaksi tärkeää päämäärää:
1. Sinun joulustasi tulee helpompi, koska me kerromme miten sinun tulee helliä läheisiäsi eikä sinun tarvitse säntäillä ruuhkissa hermoilemassa ja/tai olla mielenvikaisten keskellä tuupittavana.
2. Lompuukissasi majailevat rahulit kolahtavat ns. oikeaan lippaaseen ja täten meidän hallintaamme. Me sitten teemme näillä rahuleilla mitä haluamme.

ÄXÄN LAHJAKORTIT, VEHKEISTÄ KOVIMMAT JA KULUTUSTA KESTÄVÄT!
Viime vuoden hittilahja, VINYYLILAHJAKORTTI , jossa on kiva pikku reikuli keskellä, pelasti vuosi sitten monen synkistelijän joulun. Valittavana on siis ihanainen seiskatuumainen pahvikiekko, jossa pääosaa näyttelevät joko Räyhäävä Käärme, Hitukka & Göbykkä tahikka Isukki Ponin Selässä. Näitä Vinyylilahjakortteja voit tilata joko netistä tahi käydä hakemassa omasta lähi-Äxästäsi. Tämä kortti on mitä parhain lahja niille jotka ovat seonneet ns. mustaan herkkuun tahikka ovat muuten vaan hankalia ja raskaita tapauksia.


Muista myös perinteitä uhkuva Lahjäx-kortti niille jotka tykkäävät hartaammasta toiminnasta. Näitä vehkeitä saat sekä pahvisena että nettiversiona!
Jos tiedät tasan tarkkaan mitä bändiä ns. rakkaasi fanittaa niin artistilahjakortti on valintasi. Tällä artistin suunnittelemalla lahjakortilla lahjansaaja voipi ostella artistin levykäisiä sekä paituleita ja muita oheistuotteita.
AmorphisIsac ElliotHevisaurusHaloo HelsinkiJuha TapioIsmo AlankoRobinRähinäVesa-Matti LoiriSakara Records = Stam1na, Mokoma, Diablo, Rytmihäiriö, ApinaJ. KarjalainenIrina BjörklundViikateAnssi KelaTiisuSanniAnna AbreuLost SocietySuvi TeräsniskaArttu WiskariStigBenjaminRoope Salminen ja koiratRadio SuomipopRadioRockJOULUN BEST-SÄLJARET ELI JOULUN MYYDYIMMÄT LEVYKÄISET JA MUSAKIRJAT
Täältä voit nuuskia iisejä lahjavinkkejä vuoden 2017 eniten myydystä levyistä . Näitä myydään ja mätetään lahjapussukkaan niinkuin huomista ei tulisikaan, myös jouluna!
Muista myös tämän vuoden kovimmat musakirjat , pinkan päällimmäisenä Stonen ja Mokoman kirjat jotka ovat yksinoikeudella Äxästä saatavissa koko joulukuun ajan.
SVARTIN KOVIMMAT JOULUVINYYLIVINKIT, NÄITÄ MUSTIA LÄTYKÖITÄ ON SYYTÄ SINUN OSTELLA AMEN!
Ihanaisen Svart Recordsin tämän vuoden levysadosta valitsimme just Sun joulua varten tiukan TOP20-kattauksen. Kuulemma myös Svartin tarjouslevykäiset saavat aikaan sykkimistä monissa kehon osissa ja jos haluat selata läpi koko saatavilla olevan Svart-valikoiman, naksi tästä sisään ilman ennakkoluulon häivää. Näitä kelpaa ostella lahjaksi kelle hyvänsä joka tajuaa mistä puhutaan kun on kyse mustista herkuista.

JOULUMUSIIKKIA, SITÄKIN TARVITAAN UU JEAH!
Täältä löytyypi ne joulumusiikit mitä tarvitset, ekasta listasta löytyy NE IHAN SUOSITUIMMAT JOULULEVYT ja täältä taas sitten laajempaa otantaa .

ÄXÄN TYYPPIEN KIUASKIVIÄKIN KUUMEMMAT JOULULAHJAVINKIT
Joku voisi kysyä kannattaako näihin joskus tuoksahtaviinkin tyyppeihin luottaa. Vastauksemme on: kyllä kannattaa! He kertovat miten sinun tulee tuhlaaman rahulisi etkä sorru älyttömyyksiin. Tänne päivitetään lisää listoja sitä mukaa kun joulukuu eteneepi:
Kuopion Maijan 5+5+5+5=20 joulutoivetta | JKL-Markuksen joulun äärimmäisimmät lahjat! | Mynnin ja Markuksen joulukuun metallisuositukset | Varastokeisari Petterin joulupuserot | Paita-asiantuntija Thomaksen ‘Top 20 -puserot joita vaadin Joulutukilta’ | Kuopion Riku ja kesäpiskin jouluherkut | Lahden Markon Vinyylinrakastajan joululahjalista | Mitä Thomas Corpse haluaa jouluksi antaa läheisilleen | Oulun Jonin tulikiven katkuiset joululahjat! | JKL:n Mynnin jouluautoilulevyt | Lahden Marko ja vinyylinrakastajan joululahjalista | Turun Veikon joululootat pukinkonttiin | Turun Dannen joululahjavinkit


KÄYTETYT VINYYLIT UUH JA AAH!
Käytettyjä vinyyleitä tulee tänäkin jouluna kaikille kaupoillemme ennätysmääriä. Muistathan aina sen että suurinta osaa käytettyjä vinyyleitä on vain yksi ainoa kipale joten niitten kanssa ei kannata alkaa raplaamaan genitaaleja, vaan toimia välittömästi. Perinteiseen tapaan torstaisin ja perjantaisin käytettyjä tulee kaupoillemme isommat satsit ja perjantaisin klo 18 jälkeen ne päivittyvät myös nettikauppaamme (tässä suora linkki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit alkuun listattuna).

KÄYTETYT CD:T
Tulevaisuuden formaattia elikkäs cd-levykäistä onpi meiltä saanut jo jonkin aikaa myös ns. second händinä elikkäs käytettynä, ja monasti emähalpaan hintaan. Ero käytetyn vinyylin meininkiin on se, että käytettyä cd:tä runnotaan myyntiin päivittäin eli valikoimamme elää joka hetki. Kuuleman mukaan maanisimmat asiakkaat painavat refreshiä sivuillamme n. 2 minuutin välein ettei vaan yksikään käytetty cd livahtaisi ohi silmien. Tästä linkistä pääset selaamaan viimeksi lisättyjä herkkuja ja täältä löydät erikseen kaikki albumit , cd-sinkut ja musa-dvd:t .

KAMPANJAT ELI TARJOUKSET ELI KUN HALAVALLA SAAPI
Saatiin onnistumaan tälle vuodelle paljon kovia kamppiksia ja niitä on tällä hetkellä seuraavasti tulilla:
Fullsteam-varastotyhjennys | The Rolling Stones -tarjous | Peacevillen metallilevytarjoukset | Pink Floyd -tarjous | ACT-jazzia halvalla | Warnerin vinyylitarjous | Iron Maiden -mania | Jäljellä olevat Black Friday -julkaisut | Rammsteinia puoleen hintaan | Nick Cave -cd:t 7,95e/kpl | U2-tarjouslevyt | 5CD-boksialennus


FANITUOTTEITAKIN ELI PAITOJA SEKÄ MUITA VEHKEITÄNIITÄHÄN ON!
Kun painat tuosta ylhäältä “Boutiques”-nappia näet mitä kaikkia kotimaisten artistien merchandisea meiltä löytyypi. Lisäksihän meiltä saapi hirvittävät määrät ulkomaisten bändien fanituotteita, niitä voit tutkailla tuolta noin ikkäänsä .

POSTIKULUT, NUO INHOTTAVUUDETMITEN VÄLTÄT NE?
Lue täältä miten tilaat postikuluitta käyttämällä ilmaista MobilePay-sovellusta. Postikuluttomuus MobilePay:lla maksettaessa on voimassa ns. “toistaiseksi”.

JOS RAHULIT ON LOPUSSA, KLARNAN JOULUKAMPPANJA SAATTAAPI AUTTAA
Jos ostat nyt niin maksat vasta helmikuussa, valitset vain maksutavaksi Klarnan joulukampanjan .

LIIKKEITTEN AUKIOLOAJAT SEKÄ TOIMITUSLUPAUKSET
Myymälämmme ovat normaalisti auki jouluaikaankin seuraavia poikkeuksia lukuunottamatta:

  • Jyväskylä 18.-22.12. klo 11-19
  • Turku 18.-22.12. klo 11-19

  • Kaikki maapallon Äxät ovat auki myös vikana sunnuntaina 17.12. klo 12-16
  • Normaalisti maanantaisin kiinni olevat kaupat ovat avoinna maanantaina 18.12.

Itsenäisyyspäivänä ollaan kiinni eli 6.12. ei kannata käydä repimässä ovenkahvaa. Samoin jouluaattona 24.12. ollaan kiinni ja imeskelemässä kotosalla glögiä ja lanttulooraa.
Nettitilauksista: Posti lupailee että varastossa olevat levyt ja muut vehkeet kerkeävät jouluksi perille, kun tilaat ne viimeistään tiistaina 19.12. klo 15 mennessä.
Muista myös, että kaikki tuotteet voit tilata myös lähimmälle Äxällesi ja säästät postikuluissa. Varastossa olevat tuotteet saat itsellesi ennen joulua mille kaupalla tahansa, kun teet varauksen viimeistään tiistaina 19.12. klo 10 mennessä. Kauppavarauksia voit tehdä helposti myös kaupoillamme ja myyjät osaavat kertoa sinulle tarkasti toimitusajat ja muutenkin auttaa sinua elämäsi eri ongelmatilanteissa.

Ja tosiaankin, tänne blogiin täydennetään kaikkea jouluun liittyvää sekä tuohon alle voit esittää hyviä kysymyksiä jos sellaisia ilmenee. Jos jännittää kysellä julkisesti voit myös rusautella meiliä meidän helpdeskin iloisille pojille ja tytöille osoitteeseen x-miehet@levykauppax.fi tai soitella puhelimella arkisin klo 8-18 numeroon 09-25127780.

Kiitos ja kuulemiin & heippa!

1 viikko, 5 päivää sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä