Black Friday -viikonlopun infopaketti - tarkista kohutarjoukset ym. herkut!

Black Fridayn jälkeenkin alennushulluttelu vaan jatkuu! Mukaan läiskittiin nyt käytettyä vinyyliä sekä cd:tä – lue alta mitä tuleman pitää.

Black Fridayn jälkijäristykset jatkuvat nyt myös käytettyjen levyjemme osastolla! Sunnuntai-iltaan asti laitetaan KAIKKI käytetyt cd:t , cd-sinkut ja musa-dvd:t 20%:n alennuksella ja tarkistimme myös käytettyjen vinyylien varastoaleen halvempia hintoja. Perusmeininkihän on: nopeimmat saavat parhaat herkut!

Arveltiin että tämmöinen viikonlopun kestävä mahtitarjous ns. “bästsäljareista” olisi myös paikallaan kiihoittelemaan levykäishankintoihin. Saat siis nyt viikonlopun ajan haalittua tämän vuoden uutuuslevykäisiä n. 20-30%:n alennuksella perushinnoista eikä ihan heti keksitä mikä olisi siistimpää elämässä! Mukana uutuusjulkaisuillaan mm. tämmöisiä artisteja:
Ismo Alanko | Black Sabbath | Egotrippi | Foo Fighters | Aili Ikonen | Robert Plant | Olavi Uusivirta

Monilta ihanilta ja komeilta levy-yhtiöiltä saatiin myös vajaan sadan julkaisun tarjouslista, jolta irtoaa levykäistä nauruhintaan nyt viikonlopun ajan. Löytyvi mm. mahtavaa vinyyliä Tuomari Nurmiosta Boycottin ja Pimeyden kautta Dalindeoon … ja koko tarjousmälli tästä linkistä!

Legendaarisen Pink Floydin vajaat 30 julkaisua iskettiin äskettäin tarjoukseen ja sen verran seottiin varmaan laskuissa tai jotaki, että nyt 24.-26.11. ajan ko. kampanjan levyt ovat vieläkin edullisempia!

Paita-, pukine- ja fanituoteosastollamme laitettiin ranttaliksi samalla kertaa ja hyllymetreittäin paitulia ym. vehjettä onpi nyt viikonlopun ajan myynnissä puoleen hintaan!
Tästä suorat linkit näihin alennustuotteisiin:
Sakara Recodsin syystarjoukset jatkuu!
Vesa-Matti Loiri | Ellinoora | Hevisaurus | Amorphis | J. Karjalainen | Olavi Uusivirta | Vesala | Juha Tapio | Ismo Alanko | SANNI | Juliet Jonesin Sydän | Kaija Koo | Lucas | Maj Karma | Pertti Kurikan Nimipäivät | Ricky-Tick Big Band | Robin | Isac Elliot | Roope Salminen | Happoradio | Ile Kallio | Lost Society | Irina Björklund | Stig | Tiisu | Yona | Cheek | Benjamin | JVG | Arttu Wiskari | Anssi Kela | Anna Abreu | Mira Luoti | Hanna Pakarinen | Rähinä Records | Radio Rock | Radio Suomipop | Groove FM | Elastinen

Fullsteam Recordsin porukoiden kanssa kikkailtiin teille näppärä varastontyhjennyslista , josta löytyy ko. yhtiön julkaisuja nauru- sekä röhönauruhinnoin!

Muita käynnissä olevia kamppiksia ja tarjouksia, joiden tuotteisiin voit rahuleitasi upottaa:
Iron Maiden -tarjous | Warnerin Vinyylitarjous | Svart Recordsin Varastoale | Rammstein-tarjous | Nick Cave -tarjous | Inside Out -lafkan tarjoukset | 5CD-bokseja halvalla | U2-tarjous

Kaikki jäljellä olevat Black Friday -tuotteet listattuna näet tästä.

Ja lopuksi räiskittiin maankuulun Varastoalen vehkeitä entistä halvempiin hintoihin, huh huh!

Eikä tässä vielä kaikki kuten sanonta kuuluu: jos tilaat Danske Bankin MobilePay-sovelluksella, saat kaikki vehkeet postikuluitta – vinyylit, hupparit, boksit sun muut mällykät mukaan lukien! MobilePay on ilmainen sovellus, jonka voit ladata älypuhelimeesi ja sitä voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.
Postikuluttomuusjuhla MobilePayn kanssa on voimassa sunnuntai-iltaan asti.

Tänä viikonloppuna laitellaan julki vielä vaikka mitä yllätystä, erikoistarjouksia ja -meininkiä eli kannattaa päivittää tätä blogia päivin ja öin!

1 vuosi, 1 kuukausi sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Tapahtuu Turun Äksässä

Tapahtuu Oulun Äksässä

Tapahtuu Kuopion Äksässä