Kovia ja puolikovia levyjä nyt halavalla uu beibe!

Tilannehan on nyt se, että jostain syystä (jota meille ei ole kerrottu) nyt on käynnissä hirvittävä määrä vähintäänkin kovia kamppiksia. Voit ostella halavalla levykäisiä tällaisilta “ihan ookoo” bändeiltä & artisteilta:
QueenLed ZeppelinBeatlesNick CaveAbbaPink FloydNeil Young

Jos taas tällaset oldies-touhuilut ei ns napostele, voit tyydyttää kyltymätöntä levykäishimoasi esim. Darkthronella rap-musiikilla.
Saattaapi myös olla, että koht’sillään turahtaa kahden muunkin kovahkon bändin tarjoukset käyntiin – vihjeenä voitaneen sanoa että toisen näistä bändeistä nimessä ilmenee sana “metalli” ja nimi päättyy tavuun “ca”, toisen bändin nimi viittaa ns “vieriviin kiveksiin”, mutta ei mennä nyt näihin iloisiin pussukoihin yhtään enempää tällä kertaa. Heippa.

Päivitystä: Nyt saatiinkin jo tulille Metallica, Rolling Stones ja Svart -tarjoukset, sieltä vaan nakuttelemaan herkkuja ostoskoriin.

1 vuosi, 7 kuukautta sitten.

Kommentit

Ei kommentteja vielä

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä