Varastoalessa yli 10 000 eri vehjettä tarjouksessa

Nyt on niin että tilinpäätös alkaa lähestyä ja halutaan eroon vähän vanhasta varastosta ja pantiinkin siis Varastoalea käyntiin.
Just tällä hetkellä siellä olisi lähemmäs 6000 CD:tä, 3000 vinyyliä ja tuhannen paitaa tarjouksessa + sekalainen setti kirjojakin löytyy. Huomaathan arvon pötkyläinen että isoa osaa varastoale-levykäisiä ja paituleita on vain yksittäiskappaleita joten nyt kannattaa lopettaa nenänronklaus ja muu joutavuus ja käyttää kaikki energia eri vehkeitten tilailuun. Muistathan myös sen että jos haluat välttää postikulujen maksun niin sekin onnistuu kun valitset vaan kassalla “noudan tilaukseni myymälästä”.

Jos voimasi eivät riitä pitkien listojen läpikäymiseen tässäpä sinulle lyhkäisempiä listoja:
Vinyylit
Vinyylisinglet 7”-12”
CD:t
CD-singlet
DVD:t
Blu-ray:t
T-paidat
Girlie-paidat
Kirjat
Kamppiksen pääsivulta voit vasemman puolen valikosta listailla muitakin tuotetyyppejä oman mielesi mukaan.

Genreittäin selailemaan pääset suoraan näistä linkeistä mieleistäsi:
Kotimaiset
Metal
Heavy
Proge
Alternative
Punk
Rock/Pop
Indie
Electro
Rap
Reggae
Funk
Jazz
Maailmanmusiikki

HUOM! Jos sattuu niin että joku toinenkin asiakas tilaa samaan aikaan viimeisen kappaleen jotain himoitsemaasi tuotetta, sen saapi tarjoushinnalla luonnollisesti se jonka tilaus on ensin rekisteröitynyt järjetestelmiimme. Pahoittelut jo etukäteen niille jotka jäävät ilman himoitsemiaan edukkaita tuottehia.

1 vuosi, 7 kuukautta sitten.

Kommentit

  • Alennusmyynti on aina kiva juttu. Nyt vaan näyttäisi olevan suurimmassa osassa levyjä vain 10% ale. Vähän isompi prosentti saattaisi avitttaa enemmän ostoskynnystä.

    oldfieldolli kommentoi 1 vuosi, 7 kuukautta sitten.

  • Olisko mahdollista järjestää kamppis bokseille: “ota 4 maksa 2”-tyyliin. Esim. Led Zeppelinin Super Deluxe bokseista olis hyvä lähteä kokeilemaan. Ostaisin kaikki:)

    hendrix kommentoi 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä