Varastontyhjennys-ale alkoi

Tuhansia cd:eitä, vinyyleitä ja leffoja -30 %

Nyt alkoi Äxän suuri varastontyhjennys-ale, yli 25 000 tuotetta -30 % alennuksella. Suurta osaa tuotteista vain yksittäiskappaleita joten tee tilauksesi ajoissa. Eritoten tarjouksesta löytyy järkyttävä valikoima Jazzia ja maailmanmusiikkia, samoin kuin vinyyleitä ja leffoja on tuhatmäärin.

Tuotteita on saatavilla suurilta osin erittäin rajoitetusti. Tämä saattaa johtaa siihen, että jos joku muu on samaan aikaan tilannut himoitsemasi ale-levykäisen, joudumme perumaan tilauksesi ja palauttamaan rahasi.

6 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Kommentit

 • Luulin että varastotyhjennys tyhjentäisi vain varastot eikä koko valikoimaa. En tehnyt tilaustani tarpeeksi ajoissa ja nyt moni levy on kadonnut koko valikoimasta. Onko näitä levyjä enää mahdollista saada?

  Mayhemoid kommentoi 6 vuotta, 8 kuukautta sitten.

 • Ainakin http://www.levykauppax.fi/artist/edguy/burning_… sekä http://www.levykauppax.fi/artist/avantasia/meta… tulivat takaisin listoille oltuaan tovin poissa. Muuten en tietäisi, mutta mä ostin viimeiset kappaleet “varastosta”.

  Gorefield kommentoi 6 vuotta, 8 kuukautta sitten.

 • Varastotarjouslevyt tulevat takaisin valikoimaan sitä mukaa kun ehdimme niitä käydä läpi, koska useisiin pitää tarkistaa tänhetkinen saatavuus sekä hinta. Alennukset koskevat siis vain meillä varastossa tilaushetkellä olevia levyjä.

  jussi-äx kommentoi 6 vuotta, 8 kuukautta sitten.

 • Yritäs tässä nyt sitten rahoja säästellä kun kaikki mikä tulee menee teille perskuta. No mutta toisaaltahan musiikki on aivan oiva korvike ruoalle…

  Juusto11 kommentoi 6 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Tapahtuu Helsingin Äksässä