Yhdentekevää : Yhdentekemää

Yhdentekevää: Yhdentekemää

Yhdentekemää

Yhdentekevää

Levy-yhtiö
Rapu Records
Julkaisuvuosi
2014
Käytetty CD 7,00 €

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Hakaniemi, HKI 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

Yhdentekevää on MC Kajon (Kalle Niskanen, rapin kaksinkertainen suomenmestari) ja MC Pyhä Lehmän (Karoliina Niskanen) muodostama räpduo, joka perustettiin halusta luoda jotain uutta ja inspiroivaa suomiräpin maailmaan. Yhdentekevää on keikoillaan kerännyt kiitosta musiikistaan, joka yhdistelee teknistä taituruutta, sielukkuutta sekä leppoisaa ja positiivista tunnelmaa.

Levyllä vierailee suomalaisia huippumuusikoita, joiden instrumentaalinen taituruus vahvistaa ja tukee Yhdentekevään omaperäistä ja orgaanista, maagiseksikin kuvailtua soundia. Fiittaajina kuullaan Asa, Puppa J, Super Janne, Ilmasta ja Mano. Biitit levylle ovat taikoneet Matsku Maaginen sekä Huge L.

Yhdentekemää on yhdeksän kappaleen muodostama vahva musiikillinen kokonaisuus. Levyllä perinteinen hiphop, rytmi ja vahvat bassolinjat yhdistyvät muinaisiin suomalaisiin juuriin, psykedeliaan, eksoottiseen äänimaailmaan ja bollywood-soundeihin. Kokonaisuus on tunnelmaltaan yhtäaikaa syvällinen ja leikittelevä.

Yhdentekemää albumin sanoma on yksinkertainen ja tärkeä: Pidä hauskaa, elä hetkessä, vapaudu ja rakasta, kasva kauniimmaksi! Laululla ja musiikilla on puhdistava voima! Yhdentekevää uskoo sanan ja rytmin voimaan.

1. Yhdentekevää
2. Vesihiisibiisi feat. Ylpee Isäntä (Albumiversio)
3. Pyhä Lehmä Anthem
4. Kissankarvablues
5. Aamuyön karnevaali
6. Tietoinen liike feat. Mano, Illmasta & Superjanne
7. Lapsuuden kallio feat. Puppa J & Asa
8. Rakkausjuttu
9. Yhdentekemää

Jaa rakkaimpiesi kanssa