Viinamäki : Viinamäki

Viinamäki: Viinamäki

Viinamäki

Viinamäki

Levy-yhtiö
Plutonium Production
Julkaisuvuosi
2020
CD 10,99 €

Jarkko Viinamäki on paremmin tunnettu työskentelystään äänityspöydän takana. Viinamäki on esimerkiksi tuottanut Steve 'n' Seagullsin Grainsville -albumin, joka pysyi 7 viikkoa Amerikan bluegrass billboard-listalla ja oli korkeimmillaan sijalla 4. Muita artisteja, joiden kanssa Viinamäki on studiossa työskennellyt ovat muun muassa Atomirotta, Knucklebone Oscar, Eero Raittinen, Asko Keränen (22-pp), Jukka Takalo, Herra Ylppö & EX ja Jarkko Martikainen. Juuri keskusteluista Martikaisen kanssa lähti artisti-projekti Viinamäki liikkeelle.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Oulu > 5

Päivässä perillä

Tilaukset klo 14.00 mennessä lähetetään samana päivänä. Normaali toimitusaika varastotuotteille
1-2 arkipäivää. Lue lisää

Toimitamme tilauksesi yhdessä tai useammassa kirjeessä / paketissa riippuen tilauksesi sisällöstä. Isommat tilaukset yhdistämme päivittäin päävarastollamme, mutta mikäli tilaukseesi liittyy 1-2 pientä tuotetta myymälästämme, toimitamme ne erikseen suoralla kirjeellä.

Uutuudet pyrimme toimittamaan sinulle julkaisupäiväksi perille. Jos julkaisupäivä siirtyy, tiedotamme siitä sinulle heti tiedon saatuamme.

Päivää ennen julkaisua tilattuja CD:tä emme voi taata toimitetuksi julkaisupäiväksi.

Keräilemme ja lähetämme kaikki kello 14.00 mennessä tehdyt tilaukset aina joka arkipäivä.

Normaali toimitus kirjeelle tai paketille on 1-2 arkipäivää. Huomioithan kuitenkin kirjetoimituksissa Postin jakelupäivät.

Samassa tilauksessa olevat vinyylit toimitetaan aina samassa paketissa.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Jaa rakkaimpiesi kanssa