Vandross, Luther : Essential Luther Vandross

Vandross, Luther: Essential Luther Vandross

Essential Luther Vandross

Vandross, Luther

2CD 21,99 €

Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.


CD 1
1 Any Love
2 Stop To Love
3 It’s Over Now
4 Your Secret Love
5 Superstar
6 Here And Now
7 Here and Now
8 So Amazing
9 Wait For Love
10 For You To Love
11 I (Who Have Nothing)- Duet With Martha Wash
12 Anyone Who Had A Heart
13 A House Is Not A Home
14 Never Too Much
15 Since I Lost My Baby

CD 2
1 Knocks Me Off My Feet
2 Vandross)
3 Don’t Want To Be A Fool
4 There’s Nothing Better Than Love- with Gregory Hines
5 How Many Times Can We Say Goodbye- Duet With Dionne Warwick
6 Love The One You’re With
7 Endless Love- Duet With Mariah Carey
8 I Want The Night To Stay
9 Goin’ Out of My Head
10 If Only for One Night
11 Creepin’
12 Goin’ Out Of My Head
13 She’s So Good to Me
14 Give Me the Reason
15 She Loves Me Back
16 The Night I Fell in Love
17 If This World Were Mine
18 Don’t Want to Be a Fool
19 There’s Nothing Better Than Love
20 How Many Times Can We Say Goodbye
21 Love the One You’re With
22 Endless Love
23 If Only For One Night
24 I Want the Night to Stay
25 Creepin’
26 She’s So Good to Me
27 Give Me The Reason
28 She Loves Me Back
29 The Night I Fell In Love
30 If This World Were Mine Single Version Cheryl Lynn

Jaa rakkaimpiesi kanssa